29 Nisan 2009 Çarşamba

İlk sayfadayız

Sizlere dediğim gibi çalışmalarımız sonuç veriyor. "Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması" 'nda ilk sıraya yerleştik yerimizin kalıcı olmasını ümit ediyoruz.

28 Nisan 2009 Salı

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması Değerlendirme

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması

hızla devam ediyor.Sitemiz 2 haftadır 2.liğini korumakta asıl hedefimiz birincilik.Beklemedeyiz.

Domainistiyorum.net nickleri

кαç тαвυт göмüℓє¢єк уєяαℓтıηα νє кαç кιşι gι∂є¢єк нαвєяѕιz υzαкℓαяα? кαç уαℓαη уıкα¢αк güνєηℓєяι?

кαç ѕαтıя уαzıℓα¢αк кα∂єя кιтαвıηα νє кαç ∂υα є∂є¢єкѕιη тαηяıηα,кαç ∂αмℓα gözуαşı ∂öкє¢єкѕιη υğяυηα؟кαç уαяıη вєкℓєує¢єкѕιη؟

ѕσηяαℓαяα кαç ∂αмℓα gözуαşı

GüŁεяεК КαybεŦŦiКŁεяiήi AğŁαyαяαk Кαzαnαmαzsıή

DaLimi Kiranin Ağacini Kökünden Sökerim

herkes adam olacak

bu dünyada herşey biter ama -------- bitmez

Kız diye önem verenin Güzel diye Kaşar sevenin Para diye dost satanın Sultan olsa tahtını Kral olsa devletini beceririm

KIM DEMISKI SARHOSLUK KÖTÜ SEYDIR OYSA BEN HERSEYIMI AYIKKEN YITIRDIM

Derdi Olanı Dinlerim Derde Yol açanı siler Geçerim

26 Nisan 2009 Pazar

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması Nickleri

And if you go, I wanna go with you
And if you die, I wanna die with you
——————————————————————————-
ஐ◄███▓▒░░ Forbidden Love ░░▒▓███►ஐ
——————————————————————————
«« ẰگЌĮм گéήì گèυêУǿŕµм »»ÜZGÜN NİCKLER
———————————————————————————
Уąģ쵴Ļµ کǿќêĶĻąŕđá HêЧąţĮмĮ λгıЧǿŗųм…

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması Nickleri

25 Nisan 2009 Cumartesi

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması ödülleri

Düzenlenen Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması için sponsorların ödülleri şu şekildedir.

1. Olan Yarışmacıya : 200$ + 8 Domain

2. Olan Yarışmacıya : 100$ + 5 Domain

3. Olan Yarışmacıya : 50$ + 2 Domain

ve ilk 15 Yarışmacıya 1 Adet domain verilecektir .

php ile ip banlama

$ip = $_SERVER['REMOTE_ADDR'];
$ipArray = preg_replace("#\r\n?|\n#","",file('IP.txt'));
foreach ($ipArray as $ipTest) {
if (substr_count($ip, $ipTest) != "0") {
header('location: http://google.com');
die();
}
}


Scriptimizde IP.txt alanı içine banlanan ipleri yazioyorsunuz ve scripti sitenize include ediyorsunuz bahsettiğiniz ipler sitenize girdiğinde direk olarak googleye yonlendirilecekdir.


Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması

Azra Zeynep Kayıp Aranıyor



Altta resmini gördüğünüz kız evladı - Azra Zeynep 03.04.2009 Cuma gününden itibaren kayıptır..!!

Yerini bilenlerin, görenlerin insaniyet namına Polis’e bildirmeleri veya aşağıdaki numaraları aramaları önemle rica olunur..!!
0 533 626 57 52
0 216 308 60 76

damardan nickler

damardan nickleri bu sitede bulabilirsiniz.

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması ip kontrol

Google ana ip adresinde yaşanan problemler dolayısı ile Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması için ana ip adresi değiştirildi herkese hayırlı uğurlu olsun.

23 Nisan 2009 Perşembe

kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle

kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle yarışmasındaki sitemizin durumu vahim gibi.Google botları uğramıyor siteye.Google duy sesini şu sitenin:)

adult izle

arkadaşımın adult izle adlı sitesine bugün birşeyler oldu.İndexleri duruyor fakat hitli kelimelerinde site görünmüyor.Umaruz düzelir.

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması sponsor durumu

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması sponsoru olan web site.Bu gün bir saldırıya uğradı.Umarız problem olmaz.

22 Nisan 2009 Çarşamba

Dünya Günü



Merhaba arkadaşlar googleden yeni bir jest daha bugün dünya günü ve google logosunu günün anlam ve önemini iştirak edecek güzel bir tasarım ile süslemiş.Googleye teşekkür ediyoruz.

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması Dünya gününüzü kutlar.

Affiliate Pazarlama Çeşitleri

Affiliate Pazarlama Çeşitleri

Bugün bize çok bizim işleri kadar paketi ve kendi Bosses olmak istiyorum. Sizin için çalışma fikri çok çekiyor. Ancak, yakında en durur oldu yapmak gerçeği. Bizi büyük çoğunluğu zemin 2 ana nedenden dolayı bir iş elde değil aslında; yılında ilk olarak para ve ikinci olma riski.

Hatta küçük bir işletme Başlangıç para adil bir miktar alır. Eğer varsa satın almak veya kiralamak tesislerinde, hisse senedi ve donanımları ve ödeme personel alım gerekir. Ayrıca reklam gibi diğer masraflar dışında olacaktır.Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması


Riski en işletmelerin kapalı öldüren bir faktördür. Hatta eğer yeterince şanslı başlatmak için sermaye elde etmek için, bütün küçük işletmelerin yaklaşık% 90 youre ilk yılında başarısız. Eğer senin bir şanslı olanlardan biri, size zaman ve para işletmeler itibar oluşturmak için reinvesting tutmak gerekir. Bu 5-7 yıl her yerden önemli kar görüldü önce olabilir. Most of us can't wait olan ne bağlı böyle bir cazip teklif pazarlama yapan uzun.

Affiliate pazarlama, bir tüccar ya da şirket için bir ortak olarak çalışan bir içerir. Ya mal veya hizmet ve youre ne kadar üretmek üzerinde para satmak. There is no maliyeti ve riski vardır. Ne tercih etmek ve buna göre ödüllendirildi vardır.

Bağlı bir pazarlama işi çalıştırmak zordur. Youll çok oluşturmak için çok çalışmak zorunda. Ancak, youll sabit iş için bir başkası değil ödüllendirilir. Bağlı bir pazarlama programı giderek zor görünebilir Başlarken. Gerçek bir yere size ve ne kadar koymak istiyorsunuz inç Bu başarı hiç emin yangın yoludur ama bazı iyi ipuçlarını sizin gibi bağlı pazarlama planı yapmak için takip edebilirsiniz are olabildiğince başarılı.

Burada gerçekten programlar binlerce sizin için seçim var. Ancak, bir şey sizin aşina seçebilmelerini isteyebilirsiniz başlamak için. Bu ürün veya hizmetin mevcut piyasa üzerindeki sıcak şey veya bir milyoner olun olmayabilir, ancak kapalı daha güvende ve know inanıyorum inç şey ile samimi gelecek

Bu da bu site oluşturmaya gelince yardımcı olacaktır. Bir şey tanıdık kişisel olarak ve yaratıcı sağlar. Şey etrafında Bildiğiniz bir site oluşturmaya çalışırken küçük hakkında yakında sıkıcı olacak ve sıkıcı.

Çalışma bir tanıdık da, programın içinde bazı deneyimi sağlar. Her zaman nasıl iş bir sonraki zaman daha aşina ediyor genişletebilirsiniz.

Tavsiye bir diğer güzel parça o çıkarmak afiş sayısını izlemek için. Site afişleri dolu site yapacak çirkin görünüm ve potansiyel alıcılar kapalı koy. Dikkatle afiş yer ve aksan sitenizi kullanabilirsiniz. Bu salmastra tam yardımcı olmaz.

Unutmayın, bağlı kuruluş pazarlama dünyasında Bu mükemmel programı olarak böyle bir şey. Herhangi bir programın bonservisler değişen tam doldurulmuş olacak. Bazı büyük olacak olacak diğerleri kadar iyi değil olacak. Kendine ve karar vermek için birkaç kötü deneyimler tarafından gerek yoktur. Sonunda bunu size ve ne kadar inç koymak istiyorum

Affiliate pazarlama para kazanmak için harika bir yoldur ve sizin için çalışıyoruz. Sizin için risk ve az hiçbir başlangıç maliyeti doldu. Dışarıda çok büyük bağlı kuruluş pazarlama programları var ve zor bir görev gibi görünse buradan seçiyorsunuz. Ne zaman ilk ne biliyor sadık unutmayın başlar. Bildiğiniz bir şey bulun ve ilgi var inç sitenizi başkalarına çekici olun ve teşvik afiş ile doldurmak için dayanacak. Bu sizin istediğiniz etki ters olan son Mayıs Son olarak hatırlayın, hiçbir mükemmel bir program. Bazı başarı Diğerleri başarısız olması gerekmektedir. Bu, tüm aşağı size. .

Affiliate Marketing İpuçları

Affiliate Marketing İpuçları

Bize birçok yeni fırsatlar, yeni iş istiyorum. Biz de bu anı ve arzu yeni sorunlar ne yapıyorsun ile sıkılmış veya şu anda çalışıyorsanız umutsuz bir değişiklik istediğiniz yer sevmediğim. Bize çoğu kendi işletmeleri çalıştırmak istiyorum. Özgürlüğü ve bu getiren bağımsızlığı, sadece size yanıtlayan ve istediğiniz çalışma inanılmaz arzu şey. Ancak, bu hayata en halklar durumlarda hiçbiri için ince olduğu gerçeği. Most of us sermaye küçük bir işletme için gerekli yok. Diğer bir risk faktörü ilgili olarak kapalıdır korkuyorlar. Kişisel gelir gibi tüm yeni işletmelerin yaklaşık% 90'ı ilk yıl içinde başarısız olması gitmiş olacak.

Affiliate pazarlama riskini yaklaşık bir yoludur ve ücreti kurmak. Ve risk katılmaya Affiliate pazarlama maliyeti yoktur az. Size ne üretmek nasıl şirket performansını göre göre ödenir. Ancak her şey gibi bir ihtiyacı sakınmak için birçok harika bağlı programlar için dahil üzeresiniz.

Ne yazık ki, internet ve iş dolandırıcılık bir yaş yaşamak bugün. Sayısız insan, bu eve iş aldatmacaların üzerinde para gevşek büyük meblağlar. Ne yazık ki, ortak pazarlama ve dünya bu bağışıklık değildir. Her bir kişi almalısınız her önlem listesi mümkün değildir, bu insanlar için bu görünüm bazı işaretler vardır. Bu dont her zaman, şirketin sahte olduğunu ama onlar dikkatlice içine baktım olmalıdır.

Güvenlik bir yanlış algılama içine birçok ara kendilerini zaman bağlı kuruluş pazarlama programları gelir. Onlar, onları hiçbir maliyeti akıllıca böylece gevşek bir şey var olduğunu hissediyorum. Ancak, bu isnt doğru. Uzak bir parayla elde Mayıs kaybedilmiş sayılır ancak bir sonraki en değerli mal ve yük kaybedebilirsiniz, bu olma zamanı. Youre çok bağlı kuruluş pazarlama iş oluşturmak için sabit böylece meşru olmak isteyeceksiniz çalışmak zorunda olacak.

Kesinlikle bonservisler için şirket sormalısınız. Dont olanlar kendi web sitesinde bu yazı güveniyor. Herkes bu yazılı olabilir. İsimleri ve insanların adresleri sor o nasıl program için çalıştı bulmak için başvurabilirsiniz. Ayrıca, arama motoru arama deneyebilirsiniz. Aldatmacaların veya şirket adı altında, youll bakarak da orada herhangi bir kir kadar kazma iyi bir şans var.

Dikkatlice bonservisler okuyun. Bir kaç kötü değerlendirmeleri bulmak, bu shouldn't sen koy. Bazen insanlar sadece belirli programlar biçilmiş kaftan değildir. Eğer daha sonra işler iyi misin kötü olasılıkla daha iyi. Ayrıca neyi ne değildir ile ilgili tavsiyeler için bu referansları kullanabilirsiniz.

Sorun, bu bir uyarı olmalı bilgi bulmak var. İyi bağlı programlar bir süre için ve çevresinde olacaktır bir sicile sahip olacak. Bu günaha süre teklifi hala sıcak kadar katılmaya dayanacak. Eğer hala 6 ay zaman olacak iyi bir programdır. Eğer ürün veya hizmet olması önemli ise, hala kar bunu başarmak için çok olacaktır.

Kendi İşletme ve yem çok çekiyor. Ancak, ne işin bize en durur Başlamadan önce bir gerçeği. Affiliate pazarlama sizin için finansal risk ile çalışmak için bir yoldur. İşte varlığı çok büyük ortağıdır pazarlama programlarının bugün vardır. Ancak, bu sahte de birçok şirket var. Kimin ile, referanslar kontrol gitmeye karar vermek. Toprağı açmak için İnternet kullanın. Bu companys parça kaydı kontrol edin. Bütün olarak olumsuz bir kaydı olarak kötü olabilir yok parçayı kaydedin. Yeni şirket kaçının. Eğer onlar yine de bir kaç ay zaman olacak değerdir.

Affiliate Pazarlama Kurallar

Affiliate Pazarlama Kurallar

Yani bağlı pazarlama girmek için, isteyen edilmiş ve kuralları bilmek istiyorum. Siz ve / veya web sitenizin tüm ayarlamak ve gitmek için hazır blog. Size tanıtmak ve para çalmak istediğin mihrabı ve pazar seçtiniz. Sadece para kazanmaya başlamak için bağlantılar gerekir. Başkalarına hizmet ve ürünleri teşvik olduğu için zor bir şey değildir. Ancak, tüm çok şirket ile sunan bağlı programlar ve tavsiye seçenekleri, hepsi bu uymalı kendi kuralları var bulabilirsiniz.

Affiliate pazarlama oldukça takip etmek, eğer size bir parçası olan pek çok farklı programlar var bu kolaydır. Bunu size izlemeniz gereken kurallar veya kurallar hatırlayamıyorum bir çok elde başlatmak, bir sorun olabilir. Çünkü bağlı programlar için kural olarak şirket olarak farklı olmasıdır. Her şirket kendi kuralları için izin verilir. Ancak, pek çok benzerlikler görebilirsiniz. İşte bu, ancak henüz bu aynı kurallar var demektir birbirleriyle, ya da konuşmak için ortaklık programına klonlama kopyalıyorsanız anlamına gelmez.

Affiliate pazarlama kuralları çok farklı olabilir. Bu marka isimleri de yere web sitenize, web sitenizin URL'sini o pazar yok satış söz değil arasında olabilir. Çünkü bunu her program için farklıdır ve şirket bu teşvik, bu size her birini okuyun ve tam anlamak emin olun emin olmak için olacak. Eğer tüm web sitesi için URL var hazır, bazı bağlı kuruluş programlarının katılmak mümkün olmayabilir. Çünkü kuralları için şartları karşılamayan Bu bir.

Bir başka kural da çoğu zaman bağlı kuruluş pazarlama haline görecegiz sayfa sırasını kuralıdır. Bazı şirketlerin bu daha da yapmak daha yüksek bir sayfa sıralaması istemeyeceksiniz olacak hizmet ve ürünlerin tanıtımını sağlayacak. Ayrıca, arama motoru sıralaması bir web sitesi yüksek olması sağlar. Örneğin, kahve teşvik edildi ve Folgers kahve için bağlı olmak istiyordum. Web siteniz arama motoru sonuçlar kahve, kahve veya Folgers arama terimi olarak kullanılan ve resmi Folgers kahve web sitesi üzerinde gelmek mümkün değildir. Olduğu yerde onların bağlı kuruluş pazarlama programları için bu kuralı vardır şirketler gibi web sitenizin onlara çok ürün de satış için daha yüksek olduğunu, bu büyük işleri zarar edeceğini hissediyorum. Ve, sadece olabilir. Onlar değil, düz satış her gün yapacağı toplam satış fazla. Kim wouldnt?

Size bir parçası ve kuralları olan bağlı kuruluş pazarlama programlarının bir çizelge tutmak harika bir fikir. Bu şekilde karışık asla ve biliyorum sadece nerede duracak bu programın bir parçası olması gerekir. Bu en iyi şey size bağlı kuruluş pazarlama iş yapabilirsiniz. Sadece bu da bazı ve kuralları ihlal var yakalanmış olan sitelerin yasa uygun olarak sonuçlandı bulabilirsiniz. Kapak için parçalar ve emin olun bu şirket tarafından en iyi sonuçlar için belirlenmiş olan kurallar şunlardır.

Ayrıca, bu ortaklık pazarlama yazılım denilen bir şey bulabilirsiniz. Eğer ve ihtiyaçlarınıza uygun doğrudan herşeyi tutmaya yardımcı olacak bir program bulabilirsiniz, bunları kendiniz takip tutmak zorunda kalmazsınız Mayıs Takip ve emin olun ki, doğru pazarlama bağlı kuruluş yapıyorsun yazılım kullanın. Kişisel çabalar sonunda kapalı ödeyecek ve size bir kitap geçti ve gerekli bağlı pazarlama kuralları takip memnun olacaktır.Amerikan Hastanesi Tüp Bebek
Tüp Bebek
NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması
kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle
Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması

Affiliate Pazarlama Kaynakları

Affiliate Pazarlama Kaynakları

Bize çoğu kendi üzerinde girişim severim ve kendimiz için çalışıyoruz. Ancak, iki önemli faktör şekilde elde eğilimindedir. İlk olarak para ve ikinci olma riski. Bu iki faktör hafifçe alınması gerekir. Hatta küçük işletmeler bunları elde etmek için sermaye önemli bir miktar gerekir başladı. Bu risk faktörü bile korkunç. Tüm küçük işletmeler% 90 kadar ilk yıl içinde başarısız.

Affiliate pazarlama uzaklıktadır risk alır. Ayrıca başladı olabilir 0 karşılığı yanında. Affiliate pazarlama oldukça kazançlı bir girişim olabilir. Eğer satış veya pazarlama için doğal bir şey yoktur kendini motive ve sabit sonra bağlı bir pazarlama planı sizin için akıllıca bir hareket olabilir çalışmaya hazır.

Hemen hemen her gün, sen, kurslar ve seminerler olduğu iddia anlık zenginlik gizli tutmayı ilan görüyorum. Bütün bu zemin off iş almak için bir milyoner olmak gereken araçlar var bu ders olarak katılıyor. İsteyeni genellikle kendi bağlı kuruluş pazarlama işi başlatmak için bu düşünce kendi iş gelişmek yardımcı olacaktır katılırlar.

Dersler ve seminerler daha sık sonra değil, hayal kırıklığına uğratmak. İlk olarak, bu dersler ve seminerler genellikle oldukça pahalıdır. Bu kurs veya seminer ücreti var. Ayrıca herhangi bir seyahat ve otel masrafları. Bu çoğu ülkede ağır turistik yerlerin yapılmaktadır. İkinci olarak, kişi seminer veya ders veren genellikle bir tanıtım turu bir tür açık. Bu da ders veya seminer, gerçek amacı bilgi dışarı ver en son kitap veya yazılımı satmak içindir. Gerçeği, her şey bu seminerde öğrendim muhtemelen kendi kitabı basıldı söylemek gerekirse. Eğer kendi kitabı dal ve çok okumak bu ders için bombalama Sen binlerce kaydedilmiş olabilir.

Bu sizin en iyi kaynakları ders değildir bağlı kuruluş pazarlama, kendinizi eğitmek gerekir doğrudur. Ancak, kitap bulunuyor. Sadece ortaklık pazarlama üzerine okuma olarak, harika bilgileri kazanmak ve para yükler kaydedin. Sadece Amazon veya eBay gibi perakende sitelerine bakarak, bu konuda yüz başlklarn alabilirsiniz. İşte adım kılavuzları nasıl bağlı kuruluş pazarlama iş gider ve nasıl oluşturmak için elde etmek için kullanılabilir adım ve yükler vardır.

Bağlı kuruluş pazarlama için bir diğer büyük kaynak olarak verilebilir. Basitçe herhangi bir büyük arama motoru, bilgi yük haline bağlı pazarlama yazarak çıkageldi. There are plenty of ücretsiz ders varsa belirlenir bu konu üzerine alabilir çevrimiçi. Oku bilgileri sizin için hiçbir şey için kullanılabilir üzerinden. Daha ücretsiz online öğrenebilirsiniz Chances bir ders ya da seminer öğretmek alışmış artık bulunmaktadır.

Dergi ve haber mektupları bağlı pazarlama için harika kaynaklar vardır. Bülten için genellikle ücretsiz ve özel programlar hakkında güzel, değerli bilgiler içermektedir. Youll olan bağlı kuruluş pazarlama çalışan kişiler tarafından hesap duydum. Onların tavsiye olarak sahip olduğu artık ne istersen yapıyoruz yakın gelecekte yapıyor olmaya değer.

Son olarak, bir bağlı bir pazarlama programı katılım avantajları Aldığınız desteğine sahiptir. Herhangi bir yasal şirket başarılı istesin. Ne kadar çok kâr demektir ki, onlar için daha iyi hale getirecektir. Kendi danışmanlık ve size mevcuttur destek ağı olmalıdır. Bu veya reklam malzemeleri kimlerle temas bir ajan şeklinde olabilir. Bu işinizi kurmak yardımcı olacak şeylerin bir çok sunabilir. Bunlar en önemli kaynakları sizin için güvenmemek olabilir.Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması


Eğer, sizin kendinizi ne olarak alıyorsanız bulmak gerekir bağlı pazarlama alanında kariyer düşünüyorsanız. Pahalı seminer ve kursları hakkında Dont atık karşılığı. Kitap, bülten, çevrimiçi bilgi ve şirketlerin kendileri için bak. En iyi bilgi sizin için ücretsiz olarak kullanılabilir

Affiliate Market Seçenekleri

Affiliate Market Seçenekleri

Size oldukça zaman için itiş mevcut iş vermek isteyen var mı? , Bu iş, ne bir melodi var mı ve cep telefonu zil sesi olarak itiş? Kendi halinde ama iş youre riskini korktuğu için seviyorum misiniz? Peki risk korkularını başka bir şey değildir gülüvermişlerdi gerekir. Küçük işletmelerin büyük bir çoğunluğu ilk yıl içinde başarısız. İşte nedenleri ve finansal risk inanılmaz yüksek çeşitli ama. Bağlı kuruluş pazarlama alanında bir çok riskini en aza indirmek için. Bu away from the risk faktörü yaklaşık% 90 yüzde alır ve sizin için bir iş kurmak için izin verir.

Bağlı kuruluş olarak, aslında başka bir şirket veya tüccar için çalışmaktadırlar. Ya ürünleri veya özel beceri ve yetenekleri bağlı olarak hizmet satmak. Ortaklık programı edenler, kendini motive ve sabit eser korkmuyorsanız yaratıcı için çok yararlıdır. Bir bağlı kuruluş haline, kurumlar riskini üstlenir. Sen ürünleri satışı veya hizmet satmak konusunda giriş yapabilirsiniz. Diğer siteler için web sitesi trafiğini arttırmak ve tavsiye ödemeleri veya reklam geliri ile kendi sitelerinde reklam para kazanmak oluşturabilirsiniz almaya çalışabilir. Seçim tamamen sizindir.

Sadece dışarı başlıyor EĞER ve bağlı kuruluş programı kurulmuştur katılmak isteyebilirsiniz. Diğer İnternet devleri ve youll kazanç bazı gerekli beceri ve deneyimi ile rekabet etmek zorunda alışkanlık. Bir iyi bilinen bağlı ortak gemi bir o Bizrate ve shopzilla arasında var olduğunu.

Gerek bu iki site ayrı tüzel kişilik olarak mevcuttur. Ancak, sahip mükemmel bir ortaklık programı için kaynaklarını birleştirir. Bir karşılaştırma alışveriş sitesi olarak Bizrate fonksiyonlar. Birisi bunun için Bizrate üzerinden arama belirli bir öğe istiyor. Bu site ve satın almak için ne kadar masraf size bildireceğiz. Senin de bir öğe açıklamasına verir. Bizrate da tüketicilere sağlar olan en düşük fiyat için özel öğeler sunan ve para için en iyi değeri sunuyor biliyorum. Bizrate tüketicilerin bir de tüccar değerlendirmeleri kontrol imkanı verir.

İnternet alışveriş sitesi olarak Shopzilla işlevleri. Bunlar çok farklı kategoride ürünler satıyor ve kaliteli hizmet ile düşük fiyatlar söz veriyorum. Sizin shopzilla sitesi üzerinden gibi neredeyse bir şey satın alabilirsiniz. Eğer kredi kartı veya banka kartı öğe varsa doğrudan size teslim edilecektir.

Shopzilla insanların şansı var ortağıdır pazarlama programına katılmaya sunuyor. Bireyin bağlı kuruluşlarının gibi site üzerine satış içeriği yerleştirebilirsiniz vardır. Sen ürünler başka bir bağlı şirket sizin için çalışıyoruz için satış olabilir yerleştirebilirsiniz; veya satış ve içerik zaten listelenen gelirinizi artırmak için çalışabilirsiniz. Her yöntemin satış komisyonu ve para sizin için neden olabilir.

Bu shopzilla bağlı kuruluş pazarlama programının bir büyük avantajı bu bizrate site çalışılabilmektedir. Rağmen shopzilla bu destek ve başka bir büyük perakende sitesi destek olan ortaklık programı çalıştırır. İçeriğin shopzilla ve gönderilecek daha sonra bizrate üzerinde incelenir. Eğer iyi bir satıcı youre ve bu son derece yararlı olabilir, kaliteli bir ürün sunuyoruz. Iyi bir güvenilir tüccar olma olarak, hangi diğer müşteri güven Yaptığınız bu bizrate yüksek derecesi elde edebilirsiniz.

Eğer yaratıcı olduğunu ve satış sonra belki de bağlı kuruluş pazarlama alanında kariyer düşünmelisiniz meraklı. Bu sizin için çok çok az risk ile çalışmaya olanak sağlar. Başlamak ve maliyeti yoktur yanındaki kolaydır. Eğer tüm ayarlamak youre bir bilgisayar ve internet var. Bu shopzilla avantajlarından-Bizrate ortaklık alarak, size kazanç potansiyelini en üst seviyeye çıkartabilirsiniz. Shopzilla üzerinde içerik yerleştirerek ve bizrate üzerinde puan sahip olarak, pozlama ve internet trafiği yüksek düzeyde elde edebilirsiniz. Eğer kaliteli bir ürün sunmak ve bir tanrı tüccar olarak yürütülmesi, herhangi bir nedenle bu iki siteler para size çok şey yapmak cant olduğunu

Affilate Marketing ve ev işi

Affilate Marketing ve ev işi

Bize çoğu olarak kendi Bosses hayal. Büyük para ve esnek çalışma saatleri ve yem oldukça çekici. Ancak, birçok kendi üzerinde girişim için korkuyorsun. Onlar sermaye bir iş için gerekli yoksa korku başladı ya da dont on iş güvenlik gevşek istiyorum.

Çözüm bir ev iş başlangıç olabilir. Konunun ayrıntılarına Gerçekte herhangi bir para ile tüm ana iş başlangıç olabilir. Kendini bu sorun, bir boş oda veya alan sizin evde var. Bir internet bağlantısına sahip bir bilgisayar var mı? Bir telefon hattı var mı? Eğer bir ofis olan, ana iş yapılabilir gerekli olanları bu üç şey var.

Için ana iş başlamak için Affiliate pazarlama harika bir yol olabilir. Affiliate pazarlama fırsatı satmak için ya bir ürün veya hizmeti sağlayacak. Düşük sermaye ve hizmet konsantre isteyebilirsiniz az yer varken.

Sonra karar yaptıysanız, yeteneklerinizi değerlendirmek gerekir. Hizmetleri ve ne sunabilir becerileri ne getirebilir. Birçok insan büyük arama motorlarından gelen bağlı kuruluş pazarlama programları ile başlar. Eğer youre web sitesi tasarımı iyi, sen biriyle Yahoo yayıncı gibi sayfa kayıt olabilir. Sitenize arama motoru Yahoo yardımıyla trafiği alacaktır Bu şekilde. Eğer senin bir satış sitesi ise, trafik artan satış çevirmek olabilir. Sitenizde en fazla gösterim o kadar iyi.

Yapmanız deneyebilirsiniz diğer şey başka sitelere trafik çekmek olduğunu. Amazon ve eBay gibi sitelerde Perakende bağlı pazarlama programları var. Eğer, para kazanmak satış trafiği ve artış oluşturabilir. Gerek programları bağlantılar ve bloglar yoluyla gelirleri artırmak için yollar sunar. Bunlar genellikle ücretsiz ve kullanmaya değerdir. , O kadar çok yapmak Unutmayın daha çok olun.

Son olarak, sitenize başka bir şekilde para kazanabilirsiniz. Ne zaman sitelerinde Yahoo yayıncı veya Google reklam duygusu gibi yayınlanmıştır olduğundan, reklamlar alınacaktır. : Sizden para kazanmak, bir reklamın bir ziyaretçi tıklar. Daha fazla nakit tıklar. Operatörlerinin tüm reklam maliyetleri ve yerleştirme ilgileneceğim. Ayrıca sayfanızın uygun reklam çalışın. Eğer youre balık yemek için nadir kitaplar reklam satış olasılığı giderek değildir almak Tıklandığında.

Eğer kendiniz için çalışmaya başlayabiliriz ama hissediyorum dont sonra yanlış youre parayı istiyorum. Eğer, sizin ihtiyacınız var koy bir bilgisayar ve boşluk var. Ayrıca ana şirket ve iş çevresinde çalışır. Bunu yavaş yavaş ana iş olarak daha fazla zaman taahhüt edebilir yetişir.

Eğer iş yoruldum ve youre gerçekten kendinizi sonra bahane yaparak durdurmak ve bunu yapmak için çalışmak istiyorum. Daha düşünüyorsun sen ki ana iş kolay bağlı kuruluş pazarlama programları ve satış hizmetleri rağmen bulacaksınız. Tüm bu zaman alır ve bir taahhüt başarılı olmaktır. Şu anda mevcut ortaklık pazarlama programlarının advanantage alarak, yapabilir para ve kendi pazarlama becerilerini geliştirmek. Unutmayın, her zaman diğer alanları ve girişim olarak dışarı kendi tamamen daha sonra genişletebilirsiniz. Şu anda, pazarlama almak ve tıklayarak almak.

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması

Bir Pazarlamacının Günü

Bağlı kuruluş pazarlama işinde olması artık tek adresindeki İnternet ile sabit değildir. Hem daha kolay artık insanlar telefon ve bilgileri diğer araçlar kullanmak kendi programı birlikte geliyor yolda en son güncelleştirmeleri almak için yapmak zorundayız gün karşılaştırılır.

Böylece ile eldeki teknoloji ve bu ortaklık bir gün eve gelen kendi hayatında böyle bir ses de çalışıyor varsayarak

Uyanma ve kahvaltı sonra sonra, bilgisayar ağ yeni gelişmeleri kontrol etmek açıktır. Bildiğim kadarıyla Pazarlamacının var güncellemek ve istatistikleri takip için yeni bir şeyler olabilir endişeli.

Gözden geçirilmesi Site tasarımı var. Pazarlamacının bir iyi tasarlanmış site ziyaretçilerinin giriş up artırabilir biliyor. Ayrıca, bağlı kuruluşların dönüşüm oranları yardımcı olabilir.

Bu yapılırsa, o dizin için ortaklık programına göndermek için zaman bu listeleri bağlı programlar. Bu dizin sizin ortaklık programına katılarak, insanların ilgisini çekme anlamına gelir. Bağlı kuruluş programını tanıtan bir emin yoludur.

Zaman size bağlı doğru ve adil bir şekilde alınacak olan satış aşağı izlemek için. Telefon emirler ve postaların izlenebilmesi için. Eğer yeni müşteriler ürünleri kontrol görün. Bu, gelecekte kalıcı bir kaynak olabilir iletişim bilgileri aşağıya dikkat çeken.

Burada kaynakların çözülmek için çok vardır. Çünkü pazarlamacı bu, daha fazla satış sağlayan bir yoludur bilir Reklamlar, afişler, reklamlar ve örnek düğmesini önerilerimizi sağlar. En iyi kalmak için görünür ve erişilebilir de.

Ortak pazarlamacı bu ziyaretçilerin gelen cevap sorular olduğunu hatırladım. Bu hızlı bir şekilde yapılması gerekir. Hiçbir şey bir e-posta cevapsız bir müşteri kapatabilirsiniz.

Hakkında daha fazla dikkat ödenecek olan ortaklık etkin ve verimli bir şekilde çalıştığını kanıtlamak için, soru olurdu. Kimse yok sayılır ve müşterilerine her zaman en insanların hasta olduğunu istiyor. Hızlı henüz çok dostu profesyonel görünecektir cevap.

Tüm ihtiyaçlarını yapma süreci olarak, pazarlamacı bir sohbet odasında oturum açmış olduğu o diğer bağlı etkileşim ve aynı programı altında. Bu nerede nasıl en iyi kendi ürünlerini tanıtmak için şeyleri tartışmak olabilir.

İşte öğrenilebilir için şeyler var ve bunu sürekli bir süreçtir. Paylaşım ipuçları ve öneriler desteği gösteren iyi bir yoludur. Burada başkaları var katılmak isteyen olabilir ve bu oluyor tartışma tarafından enticed olabilir. Ne fırsatlar devam varsayarak hiçbir zarar olduğunu.

Bu haber bültenleri ve ezines gün önce, eğer var ise yeni şeyler piyasadaki gelişmeler yaşanıyor bu nedenle bağlı pazarlamacı için bkz zamanı güncellendi. Bu, pazarlamacılar yayın hakkında en eski ve yeni müşterilere dağıtılmak üzere yazılır.

Bu aynı yayınları da bugüne kadar piyasaya yeni ürünler ile ayakta tutan önemli bir araçtır. Pazarlamacının bir satış ve promosyon, müşterilerin hakkında bilmek istediğiniz May çıkarmak vardır. Ayrıca, bu satışları yayınlarda yazılı süre ile saklamak zorunda.

Bu olan promosyon ve satış artış Pazarlamacının yardımcı olması için bazı beğenisini göstermek için o zaman. Kişilerin söz gibi Hiçbir şey, kendi sitelerinde ve yaptığımız işlem, yapılan her şeyi yaptı.

Tabii ki, bu haber bültenleri de yayınlanacaktır. Daha önce yazılmış olan daha önemli bilgiler arasında.

Pazarlamacının hala olan terfi olan ürünler için güvenilir kaynaklardan istiyorsanız önerilerimizi yazmak için zaman vardır. Ayrıca ne kadar başarılı bir ortaklık pazarlamacı bir sitede bulunan wannabees çok bulunur ilgili bazı yorumlar sonrası gerekir. "Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması"

İki amaçları aynı anda yapılır. Pazarlamacının yanı sıra inç olan Kim bilir program ürün tanıtmak için alır, bir katılma eğiliminde olabilir.

Zaman uçuyor. Ama görevlerin yapılması ile memnun olduğunu öğle Cevapsız. Yatak zamanı.

Tamam, bu bir günde yapılması mümkün değildir. Ama sonra, bu size bir fikir verir nasıl bağlı bir pazarlamacı, bir adanmış bir yani, pazarlama gün harcamaktadır.

Bu başarıyı mesafe veya looming değil mi?

Affilate Sağlayıcıların Yapmaları gerekenler

Her bağlı pazarlamacı her zaman en büyük paycheck veren başarılı pazar arıyor. Bazen bu onları kolayca kullanılabilir bir sihirli formül olduğunu düşünüyorum. Aslında bundan daha karmaşık. Bu sıkı çalışma ve adamış bir yıl kanıtlanmıştır sadece iyi pazarlama uygulamaları olduğunu.
Bu önce online pazarlama ve çalıştım bugün bir ortaklık pazarlama dünya çalışmaya devam etmektedir taktikleri vardır. Bu ilk üç pazarlama ipuçları ile, satış arttırmak ve bağlı kuruluş pazarlama online hayatta mümkün olabilir.

Bu üç taktikler nelerdir?

1. , Pazarlama her ayrı ürün tanıtmak için benzersiz web sayfaları kullanma. Değil toptan tüm bu arada sadece web barındırma konusunda biraz para kazanmak için yap. En iyisi bir site her ürün ve hiçbir şey daha odaklı olması.

Bunu ziyaretçilerin ürün onlardan satın alırsa ne yapabilirim bir ilk anlayış olacaktır daima web sitesinde ürün değerlendirmeleri yer alıyor. Ayrıca, zaten ürünü denedi kullanıcılarının referansları yer alıyor. Bu müşteriler daha fazla daha size pazarlama olan özel ürünün sitede isimleri ve fotoğrafları kullanmak için izin istiyor emin olun.

Ayrıca makale, ürün ve kullanır vurgulayarak yazma ve ek bir sayfa olarak web sitesi üzerinde yer alıyor. Ve çekici bilgileri hareket etme çağrıları içeren sayfaları çekici olun. Denemek için okuyucuları çekmek ve daha fazla bilgi Her başlık, hatta başvurun. Özel noktaları vurgulayın. Bu, okuyucunun sayfa hakkında ne olduğunu öğrenmek için yardımcı olacak ve daha fazla bilgi almak isteyeceksiniz.

2. Okuyucularınıza bu ücretsiz raporlar sunun. Eğer sayfanın en üst tarafında mümkün konumu onlara bu kadar sadece cevapsız olamaz. Mesajları bu şekilde işaret kutusunu içine kim girdi kişisel bilgilerini postalandıktan olacak otomatik oluşturmaya çalışın. Araştırmaya göre, bir satış genellikle umudu ile yedinci iletişim günleri kapalıdır.

Sadece iki şey olasılıkla web sayfası yalnız olabilir: ve satış veya umudu sayfa kapalı bırakarak tekrar geri asla. Gelen kutularını olarak belirli belirtilen dönemde yararlı bilgiler yerleştirerek, siz onlar, daha sonra istiyor ve düşünce bu satış kapalı olduğunu ürünün onları anımsatır. Bu içeriği özel nedenlerden ürün satın almak için doğru yönlendirilmiş olduğundan emin olun. Bir satış zift gibi oluşturmayın.

Nasıl ürün yaşam ve şeyler yapmak gibi önemli noktaları odaklanın ve daha keyifli daha kolay. E-posta olarak çekici konu satırları ekleyin. Çünkü hala bu önemsiz bir içeriği bu tür eşliğinde büyük spam filtreleri vardır kadar, sözcük ücretsiz kullanarak önlemek mümkün önce bile kimseye ilk bunları okurken. Eğer ürün ve hizmetlerin mevcut değil de ücretsiz raporlar bu büyük bir kayıp olacak kayıt inandır.

3. Trafik bu ürün için hedeflenen tür alın. Eğer web sitenizi ziyaret eden kişinin sizin sunduğunuz hiçbir ilgisi ne var sadece bir düşünelim, onlar olan ve geri gelmeyecek, hareket arasında olacaktır. E-Zines ve e-raporlarınızda yayın için yazı yazın. Bu hedef müşterileri ve odak ne kadar sadece kendi ilgi yakala de koydum yayınlarda bulabilirsiniz Bu şekilde.

Uzunluğu en az 300-600 kelime ile haftada 2 yazı az, yazmayı deneyin. Sürekli yazma ve bakımını sitenize bir gün içinde 100 kadar hedefli okuyucuların oluşturabilir bu yazı olarak.
Her zaman sadece 1 100 kişi dışında ürün satın almak veya hizmet almak gibi hatırlıyorum. Eğer daha fazla üretmek bir gün içinde web siteniz için 10 satış ortalama istatistik dayalı yapılan anlamına gelir olarak 1000 hedefli vurdu.

Bu taktik yapmak gerçekten çok zor ses değil yukarıda verilen, eğer bunu düşün. Sadece ve ortaya bir eylem planı biraz zaman gerektiriyor.Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması


Birkaç bağlı pazarlama programları için bu ipuçlarını kullanmayı deneyin. Sen iyi bir gelir kaynağı korurken sonu ve tüm pazarlamacılar yapabileceği bu iş kalan.
Ayrıca, aldığınız olacak büyük paychecks düşün

20 Nisan 2009 Pazartesi

Emo Sözleri 3

1. Türkçe bilmezler, kendi aralarında kullandıkları tuhaf bir dil vardır. Şekil 1 a'da vikings'in gösterdiği gibi:

hihihihi süfe nahn her bh süfe e ama o arkdaki çnta pempe pempe zrtmış hihihihi

ne jkı yaaa ajko ne dio o hatun

oii fasla tabdım<3

ayhhh çoqhh dadnu ben öpebilirmiim 1 kere

aaaaaaaaaaa tacıı tanıommbı yerdenn askıma ben heduee ettım jok yakısıyo bebeımeee mjxxx sfym senıı emojukummmmm

2009 Yılbaşı Mesajları

Daha iyi yıllara, hep birlikte, elele.. MUTLU YILLAR !!!

Yaşamın kaynağı .Sevgi ise sevgi bir tutku, tutku bir amaç, amaç bir şeyleri birileriyle paylaşmaksa, paylaşmak dostluk, dostluk hatırlamaksa eğer hep aklımdasınız! Yeni yılda da dostluğumuzun daha da pekişmesi ve ebedi olması dileğimle daha nice mutlu yıllara!

Yine yeni bir yıl var kapımızda. 2009 yılına gireceğimiz şu günlerde istediğiniz her şeyin gerçekleşmesi dileğiyle. Geleceğinizi oluşturacak her yeni gün bir önceki günden daha güzel, isteklerinize uygun ve sizi mutlu edecek şekilde olsun! İyi Seneler!

Yılbaşı Mesajları

Bembeyaz yağan kar, ne yaşanmışsa yaşansın örter geçmişin hatalarını... Yeni bir gelecek sunar bize ve yeni bir başlangıç... Yeni yılınız kutlu olsun...

Yeni yılın tüm insanlığa ve ülkemize barış, mutluluk getirmesi dileğiyle tüm dostların yeni yılı kutlu olsun.

19 Nisan 2009 Pazar

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması son durum

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması devam ediyor.İlk 3 teyiz.Umarım burada kalmaya devam ederim.

Özgürlük Nickleri

Aşkımız için dünyayı yıkarım, Yeri göğe katarım, o da olmazsa gülüm, kendimi yakarım.

OrTaMıN bİTTiği YerdE biZ BaşLaRız TaRzıMız İçİn ÖLür şEKLİmiz İçiN yaŞaRız..!!!..

Harbi Nickler

€nTeL DeGiLizKi MaNiTaMIz OLSuN,CaDDeLi DeGiLiZKi AraBaMIZ OLSuN.
BiZ CaKaLDeReLiYiZ BIrAKINDa FarKImIz OLSun.!!!

DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi SiYahTir

Gerçekçi Nickler

HeR GeNÇ DeLiKaNLıNıN BiR SeVGiLiSi oLaBiLir AmA,
HeR GeNÇ KıZıN BiR DeLiKaNLı SeVGiLiSi oLaMaZ...!!!

H£R CanL! öLümü TatacaqTır

Serseri Nickleri

ßiz zenGin CocuqLarı Gißi $iq Giyinip PahaLi H£d!y€Ler aLmayı ßiLmeyiS
aMa Teq ßiLdiğimiz ßi$i Wardır SevdiqMi öLümüne Severiz..!!!

ßîzdé SâßâH oLmâz, ßîzdé GünéŞ Doğmâz, ßîz ¡§¥ãNKãR'ıZ Kızım ßîzLé DoSt oLmâk Sîze YaKıŞmaz...

TopLumdâ Hép îtîLîrîz SanmaKî ßunâ îSteKLiyiz, ßîz SadeCe SêvdiKLêrimizin éSériyiz..!!

Dünya Nickleri

Serseriyim sokaklar evim, serseriyim adam gibi severim, bana bir adım gelene ben on adım giderim.Dinle cici kız dinle zannedersinki serseri ağlamaz,serseri bi kayboldumu onu kimse bulamaz, şimdi anlıyorsunya, şehirlerin asi kızı hiç kimse serseri gibi sevipte aşık olamaz….

Dünya kadar derdim olsun senin gibi yârim olsun. Kavuşmaya zaman yoksa öbür dünya bizim olsun. para şöhret elin olsuntatlı dilin benim olsun. Sensiz geçen yüzyıl değil. Seninle gecen bir gün benim olsun aşkım.

Çocuk Şiiri

Ben bir çocuğum aşka kandırılmış.
Ve sarhoş bir kafayım şaraba bandırılmış.
Ben bir geceyim gündüzlerden çalınmış.
Ve ben mecnunum elinden leylası alınmış.

Delikanlı Şiiri

Biz ince bel, ela göz, sütun bacak için sevmedik güzelim
Gümbür gümbür bir yürek diledik kavgamızda...
Ateşin yanında barut, barutun yanında ateş olasın diye! ..
Rakı sofralarında söylenip, acı tütün çiğnercesine sevdik
ANLAYAMADILAR.

Şiddet Nickleri

BENİM ACIYA VERECEK BİR ŞEYİM KALMADI,
MUTLULUKTAN ALACAĞIM VAR BENİM

fırtınanın şiddeti ne olursa olsun martı sevdiği denizden asla vazgeçmezz.

kalemimi kırsalar seni sevdiğimi kanımla yazarım

Damardan Sözler

Sen Benim Adımı Bile Anamazsın...Bırak Dost Kalmayı Sen Benim Düşmanım Bile Olamazsın!!!

Bir Gün O Güzel Gözlerine Yaşlar Dolar,Kalbin Sızlar,İçin Yanarsa Deme Bana Sen Yaktın..SEN İSTEYEREK YANDIN!!!


Ağlamak cocuklara affetmek ALLAH a mahsustur,Bir gün beni aldatırsan ağlamam cocuk değilim affetmem ALLAH değilim...

sevdigimizi elimizden alanlara kolumuza jilet attıranlara
kadeh şişesini elimize tutuşturanlara isyanım allah a değil TÜM ALLAHSIZLARA

Ecel Nickleri

Gözlerine baktıkça ağlasada gözlerim Ağlamak içinde olsa gözlerini özledim

ECELE SÖZLÜ , ÖLÜME NİŞANLIYIZ , TESADÜFEN GELDİK , MECBURİ YAŞIYORUZ

Efkarlıyım bu gün yine gurbet elde akşam oldu içip küstüm kaderime ayrılık oldu.
Anam yokki derdimi bilsin bacım yokki gözyaşımı silsin hasta düştüm gurbet elde yanlızım şimdi

Cemal Süreya Şiirleri

"İki kalp arasında en kısa yol:
Birbirine uzanmış ve zaman zaman
Ancak parmak uçlarıyla değebilen
İki kol.
Merdivenlerin oraya koşuyorum,
Beklemek gövde kazanması zamanın;
Çok erken gelmişim seni bulamıyorum,
Bir şeyin provası yapılıyor sanki.

Kuşlar toplanmış göçüyorlar
Keşke yalnız bunun için sevseydim seni.

Cemal Süreya

Sevgiliye Dert Yanma !

*HERGÜN SENİ DÜŞÜNMEK VE YOKLUGUNU FARKETMEK NASIL ACI VERİYOR BANA BİLİRMİSİN..BİR GÜN SENDE SEVERMİSİN
SENİ SEVMEK İSTİYORUM KALBİM DURANA KADAR PEŞİNDEN KOŞMAK İSTİYORUM DİZLERİM ÇÜRÜYENE KADAR SENİNLE KONUŞMAK İSTİYORUM DİLİM TUTULANA KADAR SENİ ÖPMEK İSTİYORUM DUDAKLARIM KURUYANA KADAR SENİNLE ÇIKMAK İSTİYORUM SONSUZA KADAR CAVEBINI BEKLİYORUM ÖLENE KADAR
SEN VARYA SEVGİLİM. AVRUPA KADAR MODERN. *AMERİKA KADAR GÜZEL. AFRİKA KADAR SICAKSIN. NE VARKİ SEVGİLİM . ANTARTİKA KADAR UZAKSIN..

Garip Nickler

*Oyun bitince şah da, piyon da aynı kutuya konur...
*Beklemesini bilenin her şey ayağına gelir.
*Belki dünya için önemli olmayabilirsin ama,Biri için dünyalar kadar önemlisin
*Bir yağmur damlası seni seviyorum anlamı taşısaydı ve sen bana seni ne kadar sevdiğimi soracak olsaydın, inan ki birtanem her gün yağmur yağardı.

Damardan Süper Nickler

Süper damardan nickleri artık sitemizde rahatça bulabileceksiniz.

Uydu Tv Programı



Uydu Tv Programı çok güzel,tüm kanallar elinizin altında.

http://rapidshare.com/files/108173105/SATELLITETV4PC.rar
Sifre: damardan nickler

Xoftspy Spy Engelleyici



Xoftspy

Spylar ile başınız derttemi ! tam sizin için bir program

http://rapidshare.com/files/222105950/Xoftspy4.33.5259.rar
Şifre:Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması

Mayoko Rapidshare Arayıcı



Mayoko Rapidshare Arayıcı sizler için mükemmel bir program.Deneyin farkı anlayacaksınız.

http://rapidshare.com/files/148628910/Mayoko_v1.1.5_RapidShare_Database_Search.rar
Şifre : Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması

Google Androit Botları

Google Androit Botları


Schmidt Bu robot için bir yıl olacağını söyledi

Google, bir yıl robot, ve bekliyor bu mobil işletim sistemi için planları var's. Şirket, "önemli" ürün ve ortaklıklar planlıyor.
Google robot

"Genel olarak, bu robot gibi görünüyor, çok, çok güçlü bir yıl için," Eric Schmidt, Google'ın kazanç sırasında söyledi olduğunu gidiyor diyorlar. Schmidt Diğer (aracılığıyla Alfa Arayışı) seçin:

İşte şimdi duyurular ve oldukça operatörleri ve robot alanında yeni donanım ortakları, ben hariç, bu gerçekten çok biz bir şekilde bu vizyonu yerine getirmek yapmak demek olan preannounce won't önemli olan yıl sonuna arasında gerçekleşiyor daha fazla Bir yıl önce.

Bu netbook tarafta, kim gerçekten çektiğiniz robot ve netbook veya netbook-benzeri aygıtlar için üzerine taşıdık insan vardır. Biz bu açık kaynak kodlu modeli bu kullandıysanız en büyük yararları, başka bir şey olduğunu düşünürüz. Biz bu yatırım Oluşan heyecanlıyım. Ve tekrar, büyük ölçüde, Google, hangi biz büyük olduğunu düşünüyorum dışında.

Altı ya da daha fazla robot telefonlar yolda olmak için rumored bulunmaktadır Portakal bu yıl. İşletim sistemi bile ayarlamak için set-top box formu, Motorola ve nezaket gidiyor.

Şimdi ilginç. Bu cihaz, bir mobil cihaza DVD ve CD, müzik ve video aktarımı oynayacak olan "tr Kasası adı ve çapkın / mağaza InformationWeek göre dosyaları. Nerede bu yol görmek ilginç olacaktır. Şimdiye kadar, bir Japonca ıSS için yapılmıştır's - KDDI. Bu yolda en sonunda daha fazla güçleriyle.

18 Nisan 2009 Cumartesi

Windows Vista Ultimate indir



Windows Vista Ultimate sizin için upload ettik.Windows Vista Ultimate kolayca indirin.

İçerik :
Windows Vista Home Basic
Windows Vista Home Basic N
Windows Vista Home Premium
Windows Vista Business N
Windows Vista Business
Windows Vista Ultimate
Windows Vista Starter


Linkler:

http://www.f-forge.com?d=TgQaJ7xdsLRjFqplDfeh
http://www.f-forge.com?d=mELGKeSIZ9qVrFzB67XW
http://www.f-forge.com?d=m79pfcNzJAREbkyvwV1M
http://www.f-forge.com?d=gOUJrQ5BFpnbzyc3e9Td
http://www.f-forge.com?d=TCipBaxEGXAfD3sIuhm8
http://www.f-forge.com?d=c7PV2D489SFJvKyalM60
http://www.f-forge.com?d=d2EIkZYS1qhG6UJwT5Pt
http://www.f-forge.com?d=tGo7jTI9lFvEgsUw2Hiu
http://www.f-forge.com?d=UhW9an5IHQ7FVmspcTX8
http://www.f-forge.com?d=TIm6lshVzZY8pCcQXva2
http://www.f-forge.com?d=sUp40nB8IEDZ9ru6Wg1S
http://www.f-forge.com?d=6MwDjlES0AtpceU81gIF
http://www.f-forge.com?d=Uacv5Kdjn3EAWDlXCbRP
http://www.f-forge.com?d=OgHpIK1fQSC3yok45qjP
http://www.f-forge.com?d=b4IgZMdUTQGcwJDfl78h
http://www.f-forge.com?d=UbVZGFcwMEXAlHOoqkP0
http://www.f-forge.com?d=Y6GRciQzqpP8LJ7TAI51
http://www.f-forge.com?d=wnft2NAy4cOI3lXj1qd5
http://www.f-forge.com?d=b2QDdwm9UIaKMRAP7n61
http://www.f-forge.com?d=FB5NVQ8KRhkvTAUlaJEb
http://www.f-forge.com?d=cAykwQvjJnY1Z8BX3Tpi
http://www.f-forge.com?d=0R8Shut7P43CK5wpUnQo
http://www.f-forge.com?d=N6ciQh3CAkwRzteYXMDb
http://www.f-forge.com?d=025BY7bkQI8Lre6HFPNS
http://www.f-forge.com?d=yZuAKvDq2MdUtw17NPai
http://www.f-forge.com?d=Hl2csnmFqMywSfCiWt7

Şifre: Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması

Kaspersky Anti-Virus 7 indir



Adresinden Kaspersky Anti-Virus indirebilirsiniz.

http://www.mediafire.com/?b1dbg14x0wu

Crysis Full indir




65 part olarak crysis sizin için upload ettim.

http://rapidshare.com/files/69855153/Crysis.by.Gizmoo.part01.rar
http://rapidshare.com/files/69856162/Crysis.by.Gizmoo.part02.rar
http://rapidshare.com/files/69857237/Crysis.by.Gizmoo.part03.rar
http://rapidshare.com/files/69858391/Crysis.by.Gizmoo.part04.rar
http://rapidshare.com/files/69859466/Crysis.by.Gizmoo.part05.rar
http://rapidshare.com/files/69860695/Crysis.by.Gizmoo.part06.rar
http://rapidshare.com/files/69861840/Crysis.by.Gizmoo.part07.rar
http://rapidshare.com/files/69862865/Crysis.by.Gizmoo.part08.rar
http://rapidshare.com/files/69864066/Crysis.by.Gizmoo.part09.rar
http://rapidshare.com/files/69865141/Crysis.by.Gizmoo.part10.rar
http://rapidshare.com/files/69866309/Crysis.by.Gizmoo.part11.rar
http://rapidshare.com/files/69867434/Crysis.by.Gizmoo.part12.rar
http://rapidshare.com/files/69868538/Crysis.by.Gizmoo.part13.rar
http://rapidshare.com/files/69869688/Crysis.by.Gizmoo.part14.rar
http://rapidshare.com/files/69871070/Crysis.by.Gizmoo.part15.rar
http://rapidshare.com/files/69872296/Crysis.by.Gizmoo.part16.rar
http://rapidshare.com/files/69873501/Crysis.by.Gizmoo.part17.rar
http://rapidshare.com/files/69874805/Crysis.by.Gizmoo.part18.rar
http://rapidshare.com/files/69876204/Crysis.by.Gizmoo.part19.rar
http://rapidshare.com/files/69877428/Crysis.by.Gizmoo.part20.rar
http://rapidshare.com/files/69878775/Crysis.by.Gizmoo.part21.rar
http://rapidshare.com/files/69879894/Crysis.by.Gizmoo.part22.rar
http://rapidshare.com/files/69881004/Crysis.by.Gizmoo.part23.rar
http://rapidshare.com/files/69882093/Crysis.by.Gizmoo.part24.rar
http://rapidshare.com/files/69883342/Crysis.by.Gizmoo.part25.rar
http://rapidshare.com/files/69884592/Crysis.by.Gizmoo.part26.rar
http://rapidshare.com/files/69885848/Crysis.by.Gizmoo.part27.rar
http://rapidshare.com/files/69887189/Crysis.by.Gizmoo.part28.rar
http://rapidshare.com/files/69888409/Crysis.by.Gizmoo.part29.rar
http://rapidshare.com/files/69889639/Crysis.by.Gizmoo.part30.rar
http://rapidshare.com/files/69890958/Crysis.by.Gizmoo.part31.rar
http://rapidshare.com/files/69892314/Crysis.by.Gizmoo.part32.rar
http://rapidshare.com/files/69893755/Crysis.by.Gizmoo.part33.rar
http://rapidshare.com/files/69895191/Crysis.by.Gizmoo.part34.rar
http://rapidshare.com/files/69896496/Crysis.by.Gizmoo.part35.rar
http://rapidshare.com/files/69897707/Crysis.by.Gizmoo.part36.rar
http://rapidshare.com/files/69898958/Crysis.by.Gizmoo.part37.rar
http://rapidshare.com/files/69900158/Crysis.by.Gizmoo.part38.rar
http://rapidshare.com/files/69901297/Crysis.by.Gizmoo.part39.rar
http://rapidshare.com/files/69902464/Crysis.by.Gizmoo.part40.rar
http://rapidshare.com/files/69903801/Crysis.by.Gizmoo.part41.rar
http://rapidshare.com/files/69904922/Crysis.by.Gizmoo.part42.rar
http://rapidshare.com/files/69906302/Crysis.by.Gizmoo.part43.rar
http://rapidshare.com/files/69907609/Crysis.by.Gizmoo.part44.rar
http://rapidshare.com/files/69908895/Crysis.by.Gizmoo.part45.rar
http://rapidshare.com/files/69910115/Crysis.by.Gizmoo.part46.rar
http://rapidshare.com/files/69911275/Crysis.by.Gizmoo.part47.rar
http://rapidshare.com/files/69912637/Crysis.by.Gizmoo.part48.rar
http://rapidshare.com/files/69914083/Crysis.by.Gizmoo.part49.rar
http://rapidshare.com/files/69915323/Crysis.by.Gizmoo.part50.rar
http://rapidshare.com/files/69916604/Crysis.by.Gizmoo.part51.rar
http://rapidshare.com/files/69918008/Crysis.by.Gizmoo.part52.rar
http://rapidshare.com/files/69919568/Crysis.by.Gizmoo.part53.rar
http://rapidshare.com/files/69920936/Crysis.by.Gizmoo.part54.rar
http://rapidshare.com/files/69922291/Crysis.by.Gizmoo.part55.rar
http://rapidshare.com/files/69923656/Crysis.by.Gizmoo.part56.rar
http://rapidshare.com/files/69925017/Crysis.by.Gizmoo.part57.rar
http://rapidshare.com/files/69926236/Crysis.by.Gizmoo.part58.rar
http://rapidshare.com/files/69927516/Crysis.by.Gizmoo.part59.rar
http://rapidshare.com/files/69928930/Crysis.by.Gizmoo.part60.rar
http://rapidshare.com/files/69930212/Crysis.by.Gizmoo.part61.rar
http://rapidshare.com/files/69931516/Crysis.by.Gizmoo.part62.rar
http://rapidshare.com/files/69933266/Crysis.by.Gizmoo.part63.rar
http://rapidshare.com/files/69934515/Crysis.by.Gizmoo.part64.rar
http://rapidshare.com/files/69854153/Crysis.by.Gizmoo.part65.rar

Pass: Gizmoo
Pass 2: Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması

Call Of Duty 4 Full indir



Install Notes
~~~~~~~~~~~~~
1. Rardan çıkartın
2. isoyu cd ye kaydedin
3. kuruluma başlatın
4. nfo daki seri numarasını kullanın
5. crack işlemini yapın
Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması

Nero 7 Premium Reloaded indir



Highlights:
• Nero Mobile: Media Center for you Mobile Devices
• Nero Sipps: Free VoIP Telephony
• Blu-ray and HD DVD capability
• Full MP3 and mp3PRO support
• Complete media center solution
• Improved video authoring features

Nero 7 sizin için :)

http://rapidshare.com/files/13590736/Ahead.Nero.v7.7.5.1.Multilingual.Incl.Keymaker-EMBRACE.part1.rar
http://rapidshare.com/files/13595702/Ahead.Nero.v7.7.5.1.Multilingual.Incl.Keymaker-EMBRACE.part2.rar
http://rapidshare.com/files/13602215/Ahead.Nero.v7.7.5.1.Multilingual.Incl.Keymaker-EMBRACE.part3.rar
http://rapidshare.com/files/13609636/Ahead.Nero.v7.7.5.1.Multilingual.Incl.Keymaker-EMBRACE.part4.rar
http://rapidshare.com/files/13610914/Ahead.Nero.v7.7.5.1.Multilingual.Incl.Keymaker-EMBRACE.part5.rar

Seinfeld Seasons 1


Seinfeld Seasons 1 olarak upload edilmiştir.


http://rapidshare.com/files/107338265/SF_S1avi.InFaDeLiTy.part01.rar
http://rapidshare.com/files/107338290/SF_S1avi.InFaDeLiTy.part02.rar
http://rapidshare.com/files/107338272/SF_S1avi.InFaDeLiTy.part03.rar
http://rapidshare.com/files/107338287/SF_S1avi.InFaDeLiTy.part04.rar
http://rapidshare.com/files/107338259/SF_S1avi.InFaDeLiTy.part05.rar
http://rapidshare.com/files/107338322/SF_S1avi.InFaDeLiTy.part06.rar
http://rapidshare.com/files/107338278/SF_S1avi.InFaDeLiTy.part07.rar
http://rapidshare.com/files/107338354/SF_S1avi.InFaDeLiTy.part08.rar
http://rapidshare.com/files/107338247/SF_S1avi.InFaDeLiTy.part09.rar
http://rapidshare.com/files/107338164/SF_S1avi.InFaDeLiTy.part10.rar

WWE Night Of Champions





WWE Night Of Champions sizin için rapid upload edilmiştir.

ttp://rapidshare.com/files/126043217/champ1ons.2k8.part01.rar
http://rapidshare.com/files/126045066/champ1ons.2k8.part02.rar
http://rapidshare.com/files/126045296/champ1ons.2k8.part03.rar
http://rapidshare.com/files/126045594/champ1ons.2k8.part04.rar
http://rapidshare.com/files/126046858/champ1ons.2k8.part05.rar
http://rapidshare.com/files/126047126/champ1ons.2k8.part06.rar
http://rapidshare.com/files/126047391/champ1ons.2k8.part07.rar
http://rapidshare.com/files/126047752/champ1ons.2k8.part08.rar
http://rapidshare.com/files/126048030/champ1ons.2k8.part09.rar
http://rapidshare.com/files/126048275/champ1ons.2k8.part10.rar
http://rapidshare.com/files/126048926/champ1ons.2k8.part11.rar
http://rapidshare.com/files/126049795/champ1ons.2k8.part12.rar
http://rapidshare.com/files/126050054/champ1ons.2k8.part13.rar
http://rapidshare.com/files/126050284/champ1ons.2k8.part14.rar
http://rapidshare.com/files/126050324/champ1ons.2k8.part15.rar

WWE ECW Video



WWE ECW Download ( indir )

WWE ECW videolarını sizin için upload ettik.


http://rapidshare.com/files/128884693/ecw.week.28.part1.rar
http://rapidshare.com/files/128334447/ecw.week.28.part2.rar
http://rapidshare.com/files/128334721/ecw.week.28.part3.rar
http://rapidshare.com/files/128334911/ecw.week.28.part4.rar

Finger Board

Finger Board,Gelişen Dünyanın yeni sporunu artık
fingerboard bu sitede takip edebileceksiniz.fingerboard video bu site sizlere fingerboard konusunda çok şey kazandıracak.

Appiah Fenere Gelebilir



Fenerbahçenin Ganalı yıldızı Stephen Appiah son yapılan görüşmelerde fenerbahçeye tekrar gelebileceği sinyalini yaktı.Fenerbahçeli yöneticiler ganalı yıldızın fifadaki durumu ve sakatlığının bir neticeye varması sonucunda kendisi ile görüşeceklerini belirtti.

Kartonpiyerciler

Merhaba arkadaşlar Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması blogumda sizlere jenerik ve işinize yarayacak domainleri ara ara vericem.


Domain : kartonpiyer.biz

org,com,net,info dolu

kartonpiyer fiyatları kartonpiyer bursa,istanbul vs
kartonpiyer kalıpları vs çok iyi projelendirilebilinir.

kartonpiyer için yaklaşık 1.870.000 sonuçtan biri olmak için artık fazla beklemeyin derim çok güzel domain :(

17 Nisan 2009 Cuma

Uçakta intihar



Küçük bir uçağın yolcusu 7 bin metredeyken uçağın kapısını açarak boşluğa atladı

Polis yetkilileri, King Air 200 tipi 2 motorlu uçağın kuzeybatıdaki Yellowknife'dan 2 yolcuyla birlikte havalandığını, 20 yaşlarındaki yolcunun uçak Cambridge Bay'e inmeden kısa bir süre önce uçaktan atladığını söyledi.

Polise göre, uçağın 2 pilotu, yolcunun tuhaf davrandığını fark etti ve onu sakinleştirmeye çalışarak acil durum çağrısında bulundu.

Yetkililere göre, pilotlar genci sakinleştirmek için ellerinden geleni yaptı ancak başarısız oldu.

Akıl sağlığının yerinde olmadığı sanılan genç, 7 bin metre irtifadayken uçağın kapısını açarak kendini boşluğa bıraktı.

Gencin cesedinin bulunması için yapılan çalışmalara kötü hava koşulları nedeniyle ara verildiği bildirildi. Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması ailesine baş sağlılı diler.En yakın zamanda bulunur inşallah.

Ödüllü Seo yarışmaları

Seo yarışmaları gün geçtikçe artmakta.Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması da bunlardan bir tanesi ödüller az fakat güzel bir yarışma olacağa benziyor.

16 Nisan 2009 Perşembe

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması adlı sitemiz Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması na katılmıştır.Hayırlı uğurlu olsun Diliyorum.

damar söz

Gönlüm Acıyor neredesin sen
titriyor ellerim neredesin sen

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması Devam

NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması hızla devam ediyor.Yarışma çok çekişmeli yarışacak arkadaşlara başarılar.

kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle

kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle yarışmasına katıldı sitemiz.Şuan sıralamada yok pek ilgilenemiyorum.Fakat yakında ilgilenicem.

15 Nisan 2009 Çarşamba

Kapak Sözler

ALLAH ım Yağmur YaqdIr Yeryüzüne piSLIk Çok!!!

Kimsenin biLmediği inteharlarım Var Benim, Yaşamdan Kopmuşcasına Kaçışlarım var insanlardan..

Sizler Kutu Kutu Pense Oynarken Bizler Kutu kutu éfés içiyorduk!!

öLümé Güler Gülümé Ölürüm Gülüm!!!

ßu Kalp Sewmekten Yorulmaz!!!

Mühürledim Seni ömrüme Mühürledin Sen ßeni ömrüne..

Beni Sewmwk için Kendini Ayarlama Yoksa Sana reset AtarIm…

Gözler Yalan Söylemez! Geçen Günler Geriye Gelmez…

Ben Yazarım Sen OynarsIn Gözüm…

NoktayI Koyduğumda Ne Senden 1 Eser Kalcak Neden bende Bir Kelime Kalıcak…

Etkili Nickler

SaKın üzmesin seni KarşıLıksız SevqiLer, baqrına taŞ basarsın aCıLar birqün diner. Giden qitsin aLdırma yanqınLarda söner.. SaKın dönüp bakma ardına KraL’Lar önde qider..

BENİ BİLEN BİLİR.TANIYAN TANIR.İSTEYEN KALIR.İSTEMEYEN YOL ALIR..

sévgım sınırsız anlayabıléné, dostluğum sonsuz payla$abıléné $£N haRiKaa$ıN aMa ßénım olduğun $ürece......!

beni eskiler tanır,yeniler örnek alır.görenler anlatır: görmeyenlerde gözlerini kapatıp hayal etmekle kalır

Gelme bana canın sağolsun, dönme bana yolun açık olsun, ben şimdi başka kalplerdeyim. bUdA SaNa KaPaK oLsUn..

Sêvdâ êktîm îhâñêtî ßî¢îÿørûm , ¢øk Sêvmî$tîm î$tê ßûñâ ÿâñîÿørûm , vâzgê¢îLmêz Sâñdîñ Sêñ kêñdîñî Sâñâ ñøktâ køÿûÿørûm

ßir Köpeğim Wardı ßæna Coq SAĞDIKTI ßİR sEVGİlİM wardı Köpeğim Kadar oLamadı.!!!

$ë¥tañ'Iñ tëk gûñahI MëLëk'ë øLañ a$k'I¥DI o¥$a acIMasI øLMa¥añ MëLëk'Iñ $ë¥tañ'Dañ FarkI ¥øktur..!


iN$aNLaR VaRDıR SéVGiY£ LaYıKTıR ! iN$aNLaR VaRDıR SéVGiNiN £N YüCéSiNi V€RSéND€ A$aĞLıKTıR ..

Kapak Msn Nickleri 2

Osman bölükbaşı meclis kürsüsünde konuşmaktadır.
bir milletvekili:"sende erkek misin be?" der.
osman bölükbaşı:"ben erkekliğimin zekatını versem sen bile erkek olurdun".


* Sağa sola laf atan bi denyo , bisikletli çok güzel bir kız görür. bu denyo laf atacak ya...
-bak teker dönüyo.
-(kız durur ve) o çark sana girse sende dönerdin!!!


* sokrates bir gün yürürken , tek kişinin geçebileceği kadar mesafe olan bir mevkiide dönemin soylularından biriyle karşı karşıya gelir ve ikisi de durur...kısa bir süre bakıştıktan sonra :
soylu: " ben senin gibi pis bir zavallıya yol vermem!"
sokrates: "ben veririm..."

Harbi Sözler

Harbi aşk damardandır.
Damardan aşk harbidir.
Harbi damar sözler buradadır.

10 Nisan 2009 Cuma

Damar Sözler

fazLa RahaTım Rhatsız eDeR mi? Etse ßiLe FarqeDermi...



qéCmisé qéCmis Démé qéCmis qécéRkén SanaDa qéCirmistR..!


DnYaYa Téq ArmAqaNm OrtA ParMaqıım

herkes hakettiğini yaşayacak bundan sonra... neden deiştin demeyin sakınn

$éNiNn qißéé éziq qöRmeDm a$qHm

doujdaN caresi oMayaN ßi hasdaLııM fha...her qördüMü iNzaN zaNıouM

Hic ßiR qaLém qaDéRi $iLip ßa$Tan Yazmı0R

TipLer StandarT Hepsi Aynı SahTe TawırLar ßeni ßaydı..

Duygusal Sözler 2

ßiZ aĞıR DeğiLiZ MiLLeT HafiF !

KaderimSe ÇekeriM, ÇilemSe GüleR GeçeriM..!


BeNi ÇEKEMEYEN anten ttaksın yada uydu tAksın bnİ HER ikiside çeker.

BİZİM KÖYDE EBE YOKTU HEPİMİZ FIRLAMA DOĞDUK..ehuehu xD

No a$q No dırdır oNLy maqara oNLy qırqır

ßén Sana Kıyar Mıyım O Kadar Hıyar Mıyım..!

Ağlatan Sözler

DudakLarın'da a$kın yankısı var sévdan'a kapıLan ßir kaLbim var..

ßeni sana ßağLayan ßüyük ümitLerim var..
yıkma dünyamı sana vérécék
son ßir canım Var...!

Gerçek aşklar bitmesini bilen aşklar olduğuna göre,insanlar ya hep sahte aşklarıyla evlenir,yada evlenerek aşklarını sahteleştirir

Hüzünlü Nickler

*§IrLãr ΢Îndé ßÎr Dûnyãm vãr
BÎrdé §én Vãr§In
΢Îmdé Né §énÎ KãyßédéCék Kãdãr Cé§urum
Nédé §énÎ KãzãnãCãk Kãdãr
Gû¢Lû!!..

8 Nisan 2009 Çarşamba

Serseri Sözleri

Very Happy In The ParK’ta Gezerken, Cigarettiyi Icerken. My Father Gördü
Suc Üstü,I am Düstü Kiç Üstü Very Happy



Bir cicek sev hic solmasin, bir dost sev arkandan vurmasin, bir yuva sec hic
yikilmasin, bir sevgili sec seni hic unutmasin.



°(w)°Aylar_Geçsede_Yillar_Geçsede_Bir_Ömur_Böyle_Gitsede_Ben_Seni_Unutamam°(w)°




(w)***Bir Kulunu Cok Sevdim O Beni Hic Sevmiyor Kalbimi Ona Verdim Artik Geri
Vermiyor ***(w)

Damardan Sözler oku

(l) SaNa GüLüM DeSeM SoLaR GiDerSin, SaNa MeLeGim DeSeM UçAr GiDeRsiN, aCaBa
SeNi SeViYoRuM DeSeM Ne DerSin? (l)



Bir deniz düsün susuz, bir insan düsün mutsuz, bir gece düsün uykusuz, bir bahar
düsün ciceksiz,birde beni düsün sensiz.



Dal rüzgari affetse bile, dal kirilmis bir kere.

Damar Şekilli Nickler 2

+°+ DünYaDa Hiç KimSeYe GüVenMe CünKi BeYaZ GüLüN BiLe GöLGeSi
SiYahTir °+°



(h) BeLaLiYim BeLaLi Bu GöNüL SaNa SeVDaLi EgeR SaNa BirSeY oLuRSa YaKaRim Bu
DünYaYi (h)



(%) SeNi SeVeRim, SeNi SeVeNide SeVeRim, SeNi BeNiM KaDaR SeVeNiDe KuRsUnA
DiZeRim (%)

6 Nisan 2009 Pazartesi

Ayrılık Sözleri 2

Seni sevdim ne yazık ki söyleyemedim. Sen bir umuttun yüreğimde büyüttüğüm. Bazen karanlık gök yüzünde ışıldayan bir yıldız, bazen de göremediğim masum bir melektin. Ben se seni senden habersiz seven biriydim…

Umutsuzluğu ihrac eden bicok ülkenin herhangi bir sehrinde bıraktım seni,inzivaya cekilmiş bu hikayanin hüzün dolu tetiğini coktaan cektım,seni öldüreli cok oldu.

Ayrılık Nickleri 2

Sensiz geçen zaman bana zehir oldu, senin yokluğun benim sonum oldu. Güneş doğmaz,günler geçmez oldu, anladımki bu yaşam sensiz geçmez oldu ay yüzlüm.

Her Gün Kendime Yeni Bir Beyaz Sayfa Açıyorum Anladım Ki Sayfa Siyah Dahi Olsa ımzayı Atan Kalemin Rengidir.”ınsanın Kendisi”

Ayrılığın bedelini binlerce kez çekerek ödedim…bu şehirleri bu sokakları adım adım milim milim boynu bükük gezdim….şu an ne haldeyim ne dertteyim nerden bileceksin be GÜLÜM…onun için en son dileğim seni son kez ölmeden göreyim….

Msn Damar Sözler

Bu şehirden her gidişinde şehri sanki ben uğurluyorum sen benden gideli çok oldu ama bens ana hala elsallıyorum…

Sebepsiz yere ağlamak istedin mi hiç Ağlarken boğazına bi düğüm saplandımı Yanağından süzülüp yüreğine düşen her damlada SENı SEVıYORUM diye haykırmak geldimi içinden sevdiğine şimdi de ağlıyorum SEVDığıM ama sana değil bir kalemde sildiğin AşKIMIZA ağlıyorum SENı SEVDığıM için özür dilerim

5 Nisan 2009 Pazar

Damardan Sözler 14

♥ Kizlar artik beyaz yatli prenslerini bekliyorlar.

♥ Asik olup izdirap cekecegime, nezle olup burnumu cekerim.

♥ Para icin evlenme, borc almak daha hesaplidir.

♥ Seni sevecektim kiskanacak el ustunde tutacaktim kendimi sana sevdirecek bana baglayacaktim ip koptu

♥ Bataryasi zayif hayallerimizin kapsama alani disinda kalan kesimlerine sebeke hatasi nedeniyle ulasamadik simdi yuregimde full ceken hattimla seni seviyorum.

♥ Kalbim senden cektigini ABD usame bin ladinden cekmedi. Yuregimin teroristi dunya birlesse seni yok edemez. Akibetim ikiz kulede olsa yine seni sevecegim.

Damardan Sözler 13

♥ Bizi cekemediler, halat koptu canim.

♥ Allah`im !! Kendim icin birsey istemiyorum, sadece anneme elma yanakli, bal dudakli, sutun bakcakli bir gelin nasip eyle.

♥ Deli gibi sevdim, manyak gibi evlendim.

Harbi Damardan Sözler

♥ Deprem gibi girdin gonlume, fay hatti cizdin beynime, enkalar biraktin kalbimde, artcilar hala devam etmekte.

♥ Ask elmayi yemekle baslar, ayvayi yemekle biter.

♥ Butun kizlar cicek olsun, ari olmazsam namerdim

Jilet Damardan Nickler

♥ Sabahlari kahvalti yapmiyorum cunku seni dusunuyorum. Oglenleri yemek yemiyorum cunku seni dusunuyorum. Gece olunca uyuyamiyorum cunku acim.

♥ Eline almis bir cicek sevecek sevmeyecek. Ah, koca sersem cicek nerden bilecek.

4 Nisan 2009 Cumartesi

jilet nickler

KİMSESİZİM HISMIMDA YOK HASMIMDA! GÖRÜNMEZİM CİSMİMDE YOK RESMİMDE DİL ÜZMEZİM, TEK HECE VAR İSMİMDE BARINAĞIM GÖNÜL DENEN YER BENİM, BENİM ADIM AŞK!
BU GECE RÜYAMA GİR GİZLİCE BENİ SIM SIKI SAR ÖP KOKLA İYİCE SON KEZ İSYANLAR SAVUR
KÜFRET GÜZELCE VE SONRA ÇEK GİT KAHROLASI HAYATIMDAN SİNSİCE!!...

49.HER ZAMAN J HAYATA, J ÜCÜK SAÇ, J MEYİ BENİMSE, J EREK YAŞA,J ÜNÇ DÜŞECEK KADAR ÇOK J ÇÜNKÜ BU DÜNYADA SENİN BİR J ÜŞÜN İÇİN YAŞAYAN BİRİ VAR.

Derinden Aşk Nickleri

HAYAT YAŞANDIĞI KADAR VARDIR. GERİSİ YA HAFIZALARDAKİ HATIRA YA HAYALLERDEKİ ÜMİTTİR.

HÜSRANI İSE BİRTEK YERDE KABUL EDİYORUM. YAŞAMAK VARKEN YAŞAYAMAMIŞ OLMAKTA..

UÇSUZ BUCAKSIZ GÖKYÜZÜNDE KANAT ÇIRPAN MARTILARIN. SONSUZ HUZURU ANLATAN DENİZİN MAVİLİĞİNDE GÖRDÜKLERİ KENDİ YANSIMALARI KADAR EŞSİZ HAYAT..... GÜLÜMSEDİKÇE VE UMUT ETTİKÇE YAŞAMAYA DEĞER.

Hüzünlü Msn Aşk Nickleri

YARI DALGALI OLMAMALI DENİZ YA DURMALI YA KUDURMALI

YA GİRMELİ HANÇER SONUNA KADAR YA DA KININDAN HİÇ ÇIKMAMALI YARI GÖNÜL VERMEMELİ SEVGİLİ SONUNDA SEVMEYECEKSE HELE YARI DUDAK HİÇ DOYASIYA ÖPMEYECEKSE!.

ONUN GÜZELLİĞİNİ HERKES GÖRÜYORSA O BENCE AZ GÜZELDİR. HERKES BİLİYORSA O BENCE HİÇ GÜZEL DEĞİLDİR. ONUN GÜZELLİĞİNİ YALNIZ BEN GÖRÜYORSAM BU SEVGİDİR. ONUN GÜZELLİĞİNİ YALNIZ BEN BİLİYORSAM BU AŞKTIR. HİÇ KİMSE BİLMİYORSA BU YANLIZLIKTIR.


anlamlı nickler

İngiliz Atasözleri

İngiliz Atasözleri

-Basit kadınlar güzel olmayı, zeki olmaya tercih ederler. Çünkü basit erkeklerde zekayı anlayacak kafadan ziyade, güzelliği görecek göz vardır. İngiliz Atasözü

3 Nisan 2009 Cuma

Damardan Erkek Nickleri

ERKEK OLMAK, geniş bir omuza sahip olmak DEĞİLDİR; kaç kadına o omuzlara yaslanacak kadar güven ve sıcaklık verdiğindir!

ERKEK OLMAK, sadece yatakta iyi olmak DEĞİLDİR; sevmek sevilmek ve sevişmenin bütün olduğunu bilmektir; yaşamak, yaşatmaktır!

ERKEK OLMAK, kalın bir sese sahip olmak DEĞİLDİR; nazik duygulu cümleler kurabilmektir!

Damardan Erkek Sözleri

ERKEK OLMAK, hayatına kaç kadının girdiği,kaç kadını sevdiğin,kaç kadına aşık oldugun, Kaç kadınla seviştiğin DEĞİLDİR; kaç kadının seni özlediği,kaç kadının sevdiği aşık olduğu, kaç kadının senden vazgeçemediğidir!

2 Nisan 2009 Perşembe

Damar Nickler

ஐ๑ вєη¢є ѕєη ∂є ѕιм∂ι нєякєѕ gιвιѕιη...ஐ๑

:::вαηα нєя zαмαη ∂єℓι мαηуαк ∂єяℓєя єνєт вαzєη öℓє gєℓιρ gι∂єяℓєя!!:::

"уüяü нαℓα ηє ∂ιує σуυη∂α σуηαşтαѕıη ƒαтιн'ιη ιѕтαηвυℓ'υ ƒєтнєттιğι уαşтαѕıη!"

нιçвιя уüz güzєℓ ∂єğιℓ ѕєηιη уüzüη∂єη...

....çσк ѕєν∂ιğιм вιя уαℓαη∂ıη....

Jilet Sözler

"єѕкι ∂σѕттαη ∂üşмαη σℓмαz" вυηℓαя єη вüуüк уαℓαηℓαя

уαℓναяιяιм ∂öη{∂ι¢єğιмι мι ѕαη∂ιη} ;ѕєηѕιz уαραмαм{gιвι мι gєℓισ ѕαηα} ;ѕєηѕιz öℓüям{∂ѕєм уαℓαη σℓυя} ;çüηкü ѕєηι ѕєνмιуσяυм!!!

вιя тαтℓı αşк güℓüşü özℓє∂ι gözℓєяιм νє ѕєη нαηgι αℓєм∂є нαηgι ∂üşℓєя∂є ιѕєη gєℓ çüηкü güℓüşüηü çσк özℓє∂ιм

вιя zαмαηℓαя ƒıятıηαℓαя єѕтιяιя∂ιм єѕкιѕι gιвι ∂єğιℓιм şιм∂ι ∂єğιşтιм...

Damardan Sözler

нαуαттα кαяşιмα çιкαη єη zαναℓℓι ∂öηєкѕιη...!!!!

нєяşєуι ѕσя∂υğυм нαуαт вєηι яαнαт вιяαк

яσ¢кмєтαℓ νє ƒяρ ує "şєутαη ιşι" ∂ιуєηℓєя.¢єναρ νєяιη :"şєутαη вυηυη ηєяєѕιη∂є?"

уιηє ѕєηѕιz güηєş вαтıуσя..уιηє ѕєηѕιz αкşαм σℓυуσя..вєηι вєкℓιуσя кє∂єяℓєя..уιηє gє¢єм нüzüη кσкυуσя..

Kral Serseri Nickleri

вιя ιηѕαηı ƒαяк єтмєує вιя ∂αкιкαтαηıмαуα вιя ѕααтαηℓαмαуα вιя güηѕєνмєує вιя нαƒтα уєтєя;αмα υηυтмαуα вιя öмüя уєтмєz....

нαнα ραмυктαη ρяєηѕєѕмι σℓυя σℓυм ρяєηѕєѕ ∂є∂ιğιη тαş gιвι σℓυя

вι αηℓαмαℓıк zєкαм ναя∂ı...αηℓα∂ıм...αηℓαмαz σℓαу∂ıм...

1 Nisan 2009 Çarşamba

Damar Anlamlı Nick

ılık bir rüzgar esti, nereden geldi bilmiyorum. nereye gidiyorsun diye sordum özlenen herşeye dedi o an aklıma sen geldin çünkü özlenen bir tek sendin.