19 Nisan 2009 Pazar

Google Androit Botları

Google Androit Botları


Schmidt Bu robot için bir yıl olacağını söyledi

Google, bir yıl robot, ve bekliyor bu mobil işletim sistemi için planları var's. Şirket, "önemli" ürün ve ortaklıklar planlıyor.
Google robot

"Genel olarak, bu robot gibi görünüyor, çok, çok güçlü bir yıl için," Eric Schmidt, Google'ın kazanç sırasında söyledi olduğunu gidiyor diyorlar. Schmidt Diğer (aracılığıyla Alfa Arayışı) seçin:

İşte şimdi duyurular ve oldukça operatörleri ve robot alanında yeni donanım ortakları, ben hariç, bu gerçekten çok biz bir şekilde bu vizyonu yerine getirmek yapmak demek olan preannounce won't önemli olan yıl sonuna arasında gerçekleşiyor daha fazla Bir yıl önce.

Bu netbook tarafta, kim gerçekten çektiğiniz robot ve netbook veya netbook-benzeri aygıtlar için üzerine taşıdık insan vardır. Biz bu açık kaynak kodlu modeli bu kullandıysanız en büyük yararları, başka bir şey olduğunu düşünürüz. Biz bu yatırım Oluşan heyecanlıyım. Ve tekrar, büyük ölçüde, Google, hangi biz büyük olduğunu düşünüyorum dışında.

Altı ya da daha fazla robot telefonlar yolda olmak için rumored bulunmaktadır Portakal bu yıl. İşletim sistemi bile ayarlamak için set-top box formu, Motorola ve nezaket gidiyor.

Şimdi ilginç. Bu cihaz, bir mobil cihaza DVD ve CD, müzik ve video aktarımı oynayacak olan "tr Kasası adı ve çapkın / mağaza InformationWeek göre dosyaları. Nerede bu yol görmek ilginç olacaktır. Şimdiye kadar, bir Japonca ıSS için yapılmıştır's - KDDI. Bu yolda en sonunda daha fazla güçleriyle.

0 yorum: