29 Mayıs 2012 Salı

Otomobilinizi sinema salonun’a dönüştürün

Eskiden karaşimsek gibi dizilerde izlediğimiz konuşan, bilgisayar ve teknolojik açıdan donanımlı araçlar otomobil tutkunlarının ilgilerini çeker beğenilerini kazanırlardı.

Günümüzde çok uygun maliyetlerle araçlarımızda kendimizin bile monte edebileceği DVD playerlar, CRT ekranlar piyasada. Aracınızı tamamen teknolojik bir görüntüye kavuşturmasının yanı sıra uzun sürüşlerde özellikle çocukları olan Aileler için ideal olan koltuk kafalarına monte edilebilinen DVD ler yaygınlaştı. Aracınızın koltuğununun rengine uygun şekilde seçim yapabileceğiniz ürünlerin fiyatlarıda oldukça düşük maliyetlerden başlıyor. Diledigniz marka ister yeni, ister eski ikinci el oto Mercedes yada ikinci el BMW marka otomobilden tutun hepsine bu ürünleri monte etmeniz mümkün.

Özelliklerine göre örneğin Ebay gibi alişveriş sitelerinden sipariş edebileceğiniz ürünleri Çin üreticileri 59 EUR gibi çok uygun rakamlardan satışa sunuyorlar . Tabiki Çin dışı üretim tercih ederseniz maliyetler biraz artmasına rağmen herbütçeye uygun Dvd player bulmak mümkün .


Adresten ürünleri ve fiyatlarını inceleyebilirsiniz ;

E-bay sayfamız


Kaynak : Oto ilan sitesi http://www.otoariyorum.com

0 yorum: