22 Nisan 2009 Çarşamba

Affilate Marketing ve ev işi

Affilate Marketing ve ev işi

Bize çoğu olarak kendi Bosses hayal. Büyük para ve esnek çalışma saatleri ve yem oldukça çekici. Ancak, birçok kendi üzerinde girişim için korkuyorsun. Onlar sermaye bir iş için gerekli yoksa korku başladı ya da dont on iş güvenlik gevşek istiyorum.

Çözüm bir ev iş başlangıç olabilir. Konunun ayrıntılarına Gerçekte herhangi bir para ile tüm ana iş başlangıç olabilir. Kendini bu sorun, bir boş oda veya alan sizin evde var. Bir internet bağlantısına sahip bir bilgisayar var mı? Bir telefon hattı var mı? Eğer bir ofis olan, ana iş yapılabilir gerekli olanları bu üç şey var.

Için ana iş başlamak için Affiliate pazarlama harika bir yol olabilir. Affiliate pazarlama fırsatı satmak için ya bir ürün veya hizmeti sağlayacak. Düşük sermaye ve hizmet konsantre isteyebilirsiniz az yer varken.

Sonra karar yaptıysanız, yeteneklerinizi değerlendirmek gerekir. Hizmetleri ve ne sunabilir becerileri ne getirebilir. Birçok insan büyük arama motorlarından gelen bağlı kuruluş pazarlama programları ile başlar. Eğer youre web sitesi tasarımı iyi, sen biriyle Yahoo yayıncı gibi sayfa kayıt olabilir. Sitenize arama motoru Yahoo yardımıyla trafiği alacaktır Bu şekilde. Eğer senin bir satış sitesi ise, trafik artan satış çevirmek olabilir. Sitenizde en fazla gösterim o kadar iyi.

Yapmanız deneyebilirsiniz diğer şey başka sitelere trafik çekmek olduğunu. Amazon ve eBay gibi sitelerde Perakende bağlı pazarlama programları var. Eğer, para kazanmak satış trafiği ve artış oluşturabilir. Gerek programları bağlantılar ve bloglar yoluyla gelirleri artırmak için yollar sunar. Bunlar genellikle ücretsiz ve kullanmaya değerdir. , O kadar çok yapmak Unutmayın daha çok olun.

Son olarak, sitenize başka bir şekilde para kazanabilirsiniz. Ne zaman sitelerinde Yahoo yayıncı veya Google reklam duygusu gibi yayınlanmıştır olduğundan, reklamlar alınacaktır. : Sizden para kazanmak, bir reklamın bir ziyaretçi tıklar. Daha fazla nakit tıklar. Operatörlerinin tüm reklam maliyetleri ve yerleştirme ilgileneceğim. Ayrıca sayfanızın uygun reklam çalışın. Eğer youre balık yemek için nadir kitaplar reklam satış olasılığı giderek değildir almak Tıklandığında.

Eğer kendiniz için çalışmaya başlayabiliriz ama hissediyorum dont sonra yanlış youre parayı istiyorum. Eğer, sizin ihtiyacınız var koy bir bilgisayar ve boşluk var. Ayrıca ana şirket ve iş çevresinde çalışır. Bunu yavaş yavaş ana iş olarak daha fazla zaman taahhüt edebilir yetişir.

Eğer iş yoruldum ve youre gerçekten kendinizi sonra bahane yaparak durdurmak ve bunu yapmak için çalışmak istiyorum. Daha düşünüyorsun sen ki ana iş kolay bağlı kuruluş pazarlama programları ve satış hizmetleri rağmen bulacaksınız. Tüm bu zaman alır ve bir taahhüt başarılı olmaktır. Şu anda mevcut ortaklık pazarlama programlarının advanantage alarak, yapabilir para ve kendi pazarlama becerilerini geliştirmek. Unutmayın, her zaman diğer alanları ve girişim olarak dışarı kendi tamamen daha sonra genişletebilirsiniz. Şu anda, pazarlama almak ve tıklayarak almak.

Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması

0 yorum: