22 Nisan 2009 Çarşamba

Affiliate Market Seçenekleri

Affiliate Market Seçenekleri

Size oldukça zaman için itiş mevcut iş vermek isteyen var mı? , Bu iş, ne bir melodi var mı ve cep telefonu zil sesi olarak itiş? Kendi halinde ama iş youre riskini korktuğu için seviyorum misiniz? Peki risk korkularını başka bir şey değildir gülüvermişlerdi gerekir. Küçük işletmelerin büyük bir çoğunluğu ilk yıl içinde başarısız. İşte nedenleri ve finansal risk inanılmaz yüksek çeşitli ama. Bağlı kuruluş pazarlama alanında bir çok riskini en aza indirmek için. Bu away from the risk faktörü yaklaşık% 90 yüzde alır ve sizin için bir iş kurmak için izin verir.

Bağlı kuruluş olarak, aslında başka bir şirket veya tüccar için çalışmaktadırlar. Ya ürünleri veya özel beceri ve yetenekleri bağlı olarak hizmet satmak. Ortaklık programı edenler, kendini motive ve sabit eser korkmuyorsanız yaratıcı için çok yararlıdır. Bir bağlı kuruluş haline, kurumlar riskini üstlenir. Sen ürünleri satışı veya hizmet satmak konusunda giriş yapabilirsiniz. Diğer siteler için web sitesi trafiğini arttırmak ve tavsiye ödemeleri veya reklam geliri ile kendi sitelerinde reklam para kazanmak oluşturabilirsiniz almaya çalışabilir. Seçim tamamen sizindir.

Sadece dışarı başlıyor EĞER ve bağlı kuruluş programı kurulmuştur katılmak isteyebilirsiniz. Diğer İnternet devleri ve youll kazanç bazı gerekli beceri ve deneyimi ile rekabet etmek zorunda alışkanlık. Bir iyi bilinen bağlı ortak gemi bir o Bizrate ve shopzilla arasında var olduğunu.

Gerek bu iki site ayrı tüzel kişilik olarak mevcuttur. Ancak, sahip mükemmel bir ortaklık programı için kaynaklarını birleştirir. Bir karşılaştırma alışveriş sitesi olarak Bizrate fonksiyonlar. Birisi bunun için Bizrate üzerinden arama belirli bir öğe istiyor. Bu site ve satın almak için ne kadar masraf size bildireceğiz. Senin de bir öğe açıklamasına verir. Bizrate da tüketicilere sağlar olan en düşük fiyat için özel öğeler sunan ve para için en iyi değeri sunuyor biliyorum. Bizrate tüketicilerin bir de tüccar değerlendirmeleri kontrol imkanı verir.

İnternet alışveriş sitesi olarak Shopzilla işlevleri. Bunlar çok farklı kategoride ürünler satıyor ve kaliteli hizmet ile düşük fiyatlar söz veriyorum. Sizin shopzilla sitesi üzerinden gibi neredeyse bir şey satın alabilirsiniz. Eğer kredi kartı veya banka kartı öğe varsa doğrudan size teslim edilecektir.

Shopzilla insanların şansı var ortağıdır pazarlama programına katılmaya sunuyor. Bireyin bağlı kuruluşlarının gibi site üzerine satış içeriği yerleştirebilirsiniz vardır. Sen ürünler başka bir bağlı şirket sizin için çalışıyoruz için satış olabilir yerleştirebilirsiniz; veya satış ve içerik zaten listelenen gelirinizi artırmak için çalışabilirsiniz. Her yöntemin satış komisyonu ve para sizin için neden olabilir.

Bu shopzilla bağlı kuruluş pazarlama programının bir büyük avantajı bu bizrate site çalışılabilmektedir. Rağmen shopzilla bu destek ve başka bir büyük perakende sitesi destek olan ortaklık programı çalıştırır. İçeriğin shopzilla ve gönderilecek daha sonra bizrate üzerinde incelenir. Eğer iyi bir satıcı youre ve bu son derece yararlı olabilir, kaliteli bir ürün sunuyoruz. Iyi bir güvenilir tüccar olma olarak, hangi diğer müşteri güven Yaptığınız bu bizrate yüksek derecesi elde edebilirsiniz.

Eğer yaratıcı olduğunu ve satış sonra belki de bağlı kuruluş pazarlama alanında kariyer düşünmelisiniz meraklı. Bu sizin için çok çok az risk ile çalışmaya olanak sağlar. Başlamak ve maliyeti yoktur yanındaki kolaydır. Eğer tüm ayarlamak youre bir bilgisayar ve internet var. Bu shopzilla avantajlarından-Bizrate ortaklık alarak, size kazanç potansiyelini en üst seviyeye çıkartabilirsiniz. Shopzilla üzerinde içerik yerleştirerek ve bizrate üzerinde puan sahip olarak, pozlama ve internet trafiği yüksek düzeyde elde edebilirsiniz. Eğer kaliteli bir ürün sunmak ve bir tanrı tüccar olarak yürütülmesi, herhangi bir nedenle bu iki siteler para size çok şey yapmak cant olduğunu

0 yorum: