22 Nisan 2009 Çarşamba

Affiliate Marketing İpuçları

Affiliate Marketing İpuçları

Bize birçok yeni fırsatlar, yeni iş istiyorum. Biz de bu anı ve arzu yeni sorunlar ne yapıyorsun ile sıkılmış veya şu anda çalışıyorsanız umutsuz bir değişiklik istediğiniz yer sevmediğim. Bize çoğu kendi işletmeleri çalıştırmak istiyorum. Özgürlüğü ve bu getiren bağımsızlığı, sadece size yanıtlayan ve istediğiniz çalışma inanılmaz arzu şey. Ancak, bu hayata en halklar durumlarda hiçbiri için ince olduğu gerçeği. Most of us sermaye küçük bir işletme için gerekli yok. Diğer bir risk faktörü ilgili olarak kapalıdır korkuyorlar. Kişisel gelir gibi tüm yeni işletmelerin yaklaşık% 90'ı ilk yıl içinde başarısız olması gitmiş olacak.

Affiliate pazarlama riskini yaklaşık bir yoludur ve ücreti kurmak. Ve risk katılmaya Affiliate pazarlama maliyeti yoktur az. Size ne üretmek nasıl şirket performansını göre göre ödenir. Ancak her şey gibi bir ihtiyacı sakınmak için birçok harika bağlı programlar için dahil üzeresiniz.

Ne yazık ki, internet ve iş dolandırıcılık bir yaş yaşamak bugün. Sayısız insan, bu eve iş aldatmacaların üzerinde para gevşek büyük meblağlar. Ne yazık ki, ortak pazarlama ve dünya bu bağışıklık değildir. Her bir kişi almalısınız her önlem listesi mümkün değildir, bu insanlar için bu görünüm bazı işaretler vardır. Bu dont her zaman, şirketin sahte olduğunu ama onlar dikkatlice içine baktım olmalıdır.

Güvenlik bir yanlış algılama içine birçok ara kendilerini zaman bağlı kuruluş pazarlama programları gelir. Onlar, onları hiçbir maliyeti akıllıca böylece gevşek bir şey var olduğunu hissediyorum. Ancak, bu isnt doğru. Uzak bir parayla elde Mayıs kaybedilmiş sayılır ancak bir sonraki en değerli mal ve yük kaybedebilirsiniz, bu olma zamanı. Youre çok bağlı kuruluş pazarlama iş oluşturmak için sabit böylece meşru olmak isteyeceksiniz çalışmak zorunda olacak.

Kesinlikle bonservisler için şirket sormalısınız. Dont olanlar kendi web sitesinde bu yazı güveniyor. Herkes bu yazılı olabilir. İsimleri ve insanların adresleri sor o nasıl program için çalıştı bulmak için başvurabilirsiniz. Ayrıca, arama motoru arama deneyebilirsiniz. Aldatmacaların veya şirket adı altında, youll bakarak da orada herhangi bir kir kadar kazma iyi bir şans var.

Dikkatlice bonservisler okuyun. Bir kaç kötü değerlendirmeleri bulmak, bu shouldn't sen koy. Bazen insanlar sadece belirli programlar biçilmiş kaftan değildir. Eğer daha sonra işler iyi misin kötü olasılıkla daha iyi. Ayrıca neyi ne değildir ile ilgili tavsiyeler için bu referansları kullanabilirsiniz.

Sorun, bu bir uyarı olmalı bilgi bulmak var. İyi bağlı programlar bir süre için ve çevresinde olacaktır bir sicile sahip olacak. Bu günaha süre teklifi hala sıcak kadar katılmaya dayanacak. Eğer hala 6 ay zaman olacak iyi bir programdır. Eğer ürün veya hizmet olması önemli ise, hala kar bunu başarmak için çok olacaktır.

Kendi İşletme ve yem çok çekiyor. Ancak, ne işin bize en durur Başlamadan önce bir gerçeği. Affiliate pazarlama sizin için finansal risk ile çalışmak için bir yoldur. İşte varlığı çok büyük ortağıdır pazarlama programlarının bugün vardır. Ancak, bu sahte de birçok şirket var. Kimin ile, referanslar kontrol gitmeye karar vermek. Toprağı açmak için İnternet kullanın. Bu companys parça kaydı kontrol edin. Bütün olarak olumsuz bir kaydı olarak kötü olabilir yok parçayı kaydedin. Yeni şirket kaçının. Eğer onlar yine de bir kaç ay zaman olacak değerdir.

0 yorum: