22 Nisan 2009 Çarşamba

Affiliate Pazarlama Kurallar

Affiliate Pazarlama Kurallar

Yani bağlı pazarlama girmek için, isteyen edilmiş ve kuralları bilmek istiyorum. Siz ve / veya web sitenizin tüm ayarlamak ve gitmek için hazır blog. Size tanıtmak ve para çalmak istediğin mihrabı ve pazar seçtiniz. Sadece para kazanmaya başlamak için bağlantılar gerekir. Başkalarına hizmet ve ürünleri teşvik olduğu için zor bir şey değildir. Ancak, tüm çok şirket ile sunan bağlı programlar ve tavsiye seçenekleri, hepsi bu uymalı kendi kuralları var bulabilirsiniz.

Affiliate pazarlama oldukça takip etmek, eğer size bir parçası olan pek çok farklı programlar var bu kolaydır. Bunu size izlemeniz gereken kurallar veya kurallar hatırlayamıyorum bir çok elde başlatmak, bir sorun olabilir. Çünkü bağlı programlar için kural olarak şirket olarak farklı olmasıdır. Her şirket kendi kuralları için izin verilir. Ancak, pek çok benzerlikler görebilirsiniz. İşte bu, ancak henüz bu aynı kurallar var demektir birbirleriyle, ya da konuşmak için ortaklık programına klonlama kopyalıyorsanız anlamına gelmez.

Affiliate pazarlama kuralları çok farklı olabilir. Bu marka isimleri de yere web sitenize, web sitenizin URL'sini o pazar yok satış söz değil arasında olabilir. Çünkü bunu her program için farklıdır ve şirket bu teşvik, bu size her birini okuyun ve tam anlamak emin olun emin olmak için olacak. Eğer tüm web sitesi için URL var hazır, bazı bağlı kuruluş programlarının katılmak mümkün olmayabilir. Çünkü kuralları için şartları karşılamayan Bu bir.

Bir başka kural da çoğu zaman bağlı kuruluş pazarlama haline görecegiz sayfa sırasını kuralıdır. Bazı şirketlerin bu daha da yapmak daha yüksek bir sayfa sıralaması istemeyeceksiniz olacak hizmet ve ürünlerin tanıtımını sağlayacak. Ayrıca, arama motoru sıralaması bir web sitesi yüksek olması sağlar. Örneğin, kahve teşvik edildi ve Folgers kahve için bağlı olmak istiyordum. Web siteniz arama motoru sonuçlar kahve, kahve veya Folgers arama terimi olarak kullanılan ve resmi Folgers kahve web sitesi üzerinde gelmek mümkün değildir. Olduğu yerde onların bağlı kuruluş pazarlama programları için bu kuralı vardır şirketler gibi web sitenizin onlara çok ürün de satış için daha yüksek olduğunu, bu büyük işleri zarar edeceğini hissediyorum. Ve, sadece olabilir. Onlar değil, düz satış her gün yapacağı toplam satış fazla. Kim wouldnt?

Size bir parçası ve kuralları olan bağlı kuruluş pazarlama programlarının bir çizelge tutmak harika bir fikir. Bu şekilde karışık asla ve biliyorum sadece nerede duracak bu programın bir parçası olması gerekir. Bu en iyi şey size bağlı kuruluş pazarlama iş yapabilirsiniz. Sadece bu da bazı ve kuralları ihlal var yakalanmış olan sitelerin yasa uygun olarak sonuçlandı bulabilirsiniz. Kapak için parçalar ve emin olun bu şirket tarafından en iyi sonuçlar için belirlenmiş olan kurallar şunlardır.

Ayrıca, bu ortaklık pazarlama yazılım denilen bir şey bulabilirsiniz. Eğer ve ihtiyaçlarınıza uygun doğrudan herşeyi tutmaya yardımcı olacak bir program bulabilirsiniz, bunları kendiniz takip tutmak zorunda kalmazsınız Mayıs Takip ve emin olun ki, doğru pazarlama bağlı kuruluş yapıyorsun yazılım kullanın. Kişisel çabalar sonunda kapalı ödeyecek ve size bir kitap geçti ve gerekli bağlı pazarlama kuralları takip memnun olacaktır.Amerikan Hastanesi Tüp Bebek
Tüp Bebek
NesMedya Haber Video Oyun Seo Yarışması
kadın diyet zayıflama ve oto kiralama r10seoogle
Domainistiyorum.net 2009 ödüllü seo yarışması

0 yorum: